Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Микита Ізмайлов про компанію Parimatch та появу першої компанії
11:32 Середа 0 3 398

Микита Ізмайлов про компанію Parimatch та появу першої компанії

13-04-2022, 11:32

Никита Измайлов Евгениевич та його невелике інтерв'ю як інвестора Фонду «N1», який володіє численними компаніями.

Які навички ви набули, працюючи в Parimatch?

Набув досвіду створення юридичної та фінансової структури. У Parimatch спочатку було лише одне українське ТОВ. Також була одна ліцензія, що діє. Тоді безготівкові платежі не бралися. Поки що не було необхідних платіжних систем. Сайт виглядав як інформаційна панель. Потім було зроблено ставки. Користувачі вносили гроші до офлайн-каси.

Що трапилося після шести років роботи?

Потім були різні компанії. Придбав близько шести ліцензій. Компанія отримувала обслуговування майже двадцять банків. Зростала кількість платіжних систем. Їхня кількість дорівнювала майже п'ятдесяти. З компанією співпрацювали близько двадцяти країн. Parimatch працювала із футбольними клубами.

Як з'явилася перша компанія?

Якось стало ясно, що Parimatch необхідно просувати систему, пов'язану з фінансами. Як виявилося, у світі існують різні компанії, які мають потреби в подібних платіжних системах.

Було запропоновано, щоб партнери пішли до офлайну. Після цього фінтех-проекти стали розвиватись самостійно. Для управління фінтех-проектами потрібна структура управління. Так, визначилося існування інвестиційної компанії No1.

Що вплинуло на назву компанії?

То була перша мотивація. Коли це перша компанія, результати роботи мають відповідати. Не повинно бути дисонансу, коли мається на увазі одне, а робиться інше.

Чи слід вважати "Asquad" першою фірмою?

Спочатку була освіта спортивного банку у 2018 році. Тільки потім з'явився Аскуад.

Олексій Кулик, засновник Asquad, хотів розповісти про завдання, які виконують фахівці Parimatch. Тоді ми зрозуміли, що "Asquad" необхідно перетворити на технологічну компанію. Її завдання – провести якісну та швидку інтеграцію у сферу платіжних рішень. Це буде корисно не тільки для Parimatch, а й для всіх ринків. Поява "Asquad" пов'язана з вирішенням складного завдання. Компанія може інтегрувати платіжні рішення за один-два дні. Незабаром вона зможе завоювати багато ринків.

Який стік технологій використовує перша компанія?

Головна сутність – це не назва. Олексій Кулик розповів, що є Corozoid. Він дозволить швидко створювати інтеграцію. У бізнесі буде agile-процес. Тому ми вирішили, що потрібно використовувати Corezoid.

Чи планується створення першої компанії інших країнах?

Хочеться вірити, що фінтех в Україні обов'язково принесе прибутки. Проте український фінтех-бізнес не може бути проданий за високою ціною. Неможливо отримати дохід, якщо держава буде охоплена українськими клієнтами. Тому єдиний позитивний напрямок у фінтеху України – це дивіденди та прибуток. Протягом двох-трьох років компанія номер один має заробляти якісь гроші та приносити дохід. Отже, цю суму буде інвестовано в саму компанію.

Що від цього виграє Україна?

Іноземний ринок не зацікавлений у аналогах. Компанії N26 та Revolut так і не змогли знайти себе в Україні. Є й місцева особливість. Вона постійно заважає роботі. Якщо "Kaspi" з'явиться в Україні, відкриється скринька Пандори.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:29 Четвер 0 341 Bluetti на любой кошелек: обзор зарядных станций

В современном мире, где цифровые устройства стали неотъемлемой частью нашей повседневной жизни, важно иметь надежный и эффективный источник питания в любой ситуации. Именно в этом контексте как никогда становятся актуальными зарядные станции Bluetti, предлагающих решения для различных бюджетов и потребностей.