Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Як розвивається бізнес в Україні в умовах воєнного стану
08:14 Середа 0 3 979

Як розвивається бізнес в Україні в умовах воєнного стану

8-06-2022, 08:14
Військовий стан вплинув на бізнес з усіх сфер діяльності в Україні. За 100 днів важкої ситуації в економіці, бізнесі та інвестиціях ситуація у тилу поступово починає стабілізуватися.
Про необхідність запуску бізнесу у непростий час неодноразово говорив президент України Володимир Зеленський, а також прем'єр-міністр, міністр економіки та практично усі фінансові експерти.

Наприклад, Олександр Ейсмонт поділився своєю думкою, що потрібно українському бізнесу, щоб у такий непростий час відновлюватись і навіть стрімко розвиватися.

Від військової агресії Росії постраждали майже всі сфери бізнесу. Вже стабілізували ситуацію продуктові мережі, АЗС, а також інші критичні об'єкти інфраструктури, які успішно долають кризу. Старий бізнес займається релокейтом у міру можливості. Новий бізнес шукає попит у поточній ситуації і прагнути розвиватися в тих напрямках, в яких це зараз необхідно.

Слідкуйте за подіями та новими можливостями, щоб розвивати свою справу з урахуванням поточної ситуації. Також аналізуйте ринок, щоб адаптуватися під попит, проблеми, що виникли у громадян, наприклад, дефіцит товарів або послуг. Таким чином, вдасться створити бізнес, який розвиватиметься навіть за умов кризи.

Цікавтеся думкою експертів, поглядами на поточну ситуацію та інші можливості, щоб розвиватись у кризу. Використовуйте можливості, які надає уряд, для створення та розвитку нового бізнесу, затребуваного на ринку України.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 454 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.