Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Наука » Археологи відкопали череп предка неандертальців
13:52 Вівторок 0 895

Археологи відкопали череп предка неандертальців

14-03-2017, 13:52
Наука 895 0

У Португалії археологи наткнулися на людський череп, вік якого становить близько 400 тисяч років.

У Португалії археологи наткнулися на людський череп, вік якого становить близько 400 тисяч років.


Як повідомляє портал "gogetnews", рештки мисливці за скарбами виявили в ході розкопок у місті Торриш-Новаш. За словами дослідників, особливості кісток вказують на те, що вони могли належати предку неандертальців.


Фрагмент фахівці знайшли в кам'янистих відкладеннях у печері. Його очистили від породи і за допомогою комп'ютера зробили 3D модель, яка вийшла неповною через нестачу даних.


Поки, на жаль, вчені не встановили ні стать, ні причину смерті людини. За словами фахівців, представники цього невизначеного виду могли жити в період 200-400 тисяч років тому.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Наука 17:19 Вівторок 0 2 458 Что такое тачскрин?

Многие из нас не представляют жизни без сенсорных устройств. Мы используем их практически везде: на работе, в школе, дома и в дороге. Что на самом деле делает портативное оборудование уникальным? Легкое, приятное управление. Именно благодаря сенсорной панели нам так нравится пользоваться, например, смартфонами.