Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Війна в Україні » Сирський розповів, які обмеження матимуть F-16 в Україні
19:56 Середа 0 1 607

Сирський розповів, які обмеження матимуть F-16 в Україні

24-07-2024, 19:56
Західні винищувачі F-16 посилять протиповітряну оборону України, проте матимуть деякі обмеження на лінії фронту, зазначив головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський в інтерв'ю The Guardian.
 Він наголосив, що ці літаки дозволили б українським військовим більш ефективно протидіяти крилатим ракетам Росії і влучно вражати наземні цілі.

 Проте, за словами Головкому, є межі можливостей F-16. Цим винищувачам доведеться залишатися "за 40 або більше кілометрів" від лінії фронту через ризик, що російські війська їх знищать.

 На запитання журналістів, коли Україна отримає від партнерів F-16, Сирський відповів: "Я знаю. Але я, на жаль, не можу розповісти про це".

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Війна в Україні 13:19 П'ятниця 0 1 002 Генералу Валерію Залужному присвоєно звання Героя України Указом президента України за визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, віддане служіння українського народу, генералу Валерію Федоровичу надано звання Героя України з врученням ордена Золотої Зірки.