Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » На росії » У росії з 1 червня заборонять чоловікам виїжджати за кордон
15:54 Четвер 0 2 474

У росії з 1 червня заборонять чоловікам виїжджати за кордон

28-03-2024, 15:54
На росії 2 474 0
З 1 червня 2024 року, за інформацією ТГ-каналу "Валдайський холодилник", планується введення заборони на виїзд за кордон громадян Росії чоловічої статі віком від 18 до 65 років, а також жінок, які мають ВУС і перебувають на обліку.

Виняток становитимуть інваліди 1 групи, спортсмени та митці за поданням профільних відомств, а також окремі категорії держслужбовців.

Проект відповідної ухвали вже підготовлений урядом Росії і проходить узгодження.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
На росії 11:37 Середа 0 17 084 Тактика російської дезінформації, спрямована на ескалацію конфлікту

20 січня Держдепартамент США опублікував перелік висловлювань російської сторони щодо конфлікту навколо України, які Вашингтон розцінює як дезінформацію. Необхідно зазначити, що Вашингтон підтвердив виявлену раніше українськими фахівцями тактику російської дезінформації – Росія насамперед поширює дезінформацію серед свого населення, щоб переконати власних громадян у необхідності військової операції РФ на українській території, а країни Заходу – у тому, що поведінка Києва загрожує спровокувати глобальний конфлікт.