Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Наука » Маску дозволили бурити тунель під Вашингтоном для Hyperloop
12:00 Вівторок 0 688

Маску дозволили бурити тунель під Вашингтоном для Hyperloop

20-02-2018, 12:00
Наука 688 0

Транспортне управління Вашингтона видало попередній дозвіл компанії The Boring Company на реалізацію проекту підземної автомагістралі.


Компанія Ілона Маска планує пробурити тунель під Вашингтоном і побудувати станцію для високошвидкісних поїздів проекту Hyperloop.

За даними The Washington Post, свій проект Маск запропонував і раднику президента Джареду Кушнеру, який дав "мовчазне схвалення".

Компанія планує пов'язати швидкісними поїздами Нью-Йорк, Філадельфію, Балтімор і Вашингтон. Однак перша станція з'явиться саме під столицею США.


Нагадаємо, Virgin Group, що належить Річарду Бренсону, інвестувала кошти в компанію Hyperloop One, в результаті чого компанію перейменували в Virgin Hyperloop One, а Річард Бренсон приєднається до складу її ради директорів.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Наука 17:19 Вівторок 0 2 464 Что такое тачскрин?

Многие из нас не представляют жизни без сенсорных устройств. Мы используем их практически везде: на работе, в школе, дома и в дороге. Что на самом деле делает портативное оборудование уникальным? Легкое, приятное управление. Именно благодаря сенсорной панели нам так нравится пользоваться, например, смартфонами.