Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Подіїї » Вінниця: СБУ і МВС провели антитерористичні навчання
11:26 Вівторок 0 9 745

Вінниця: СБУ і МВС провели антитерористичні навчання

18-05-2021, 11:26
Подіїї 9 745 0

Підрозділи по боротьбі з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення зловмисників, звільнення заручників і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України.


«У тренуваннях брали участь військовослужбовці військової частини 3008 Західного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії, регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділи Держприкордонслужби, Військової служби правопорядку, патрульної поліції, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування», - йдеться в повідомленні. Заходи проводилися в обласному центрі і прилеглих районах, залучено було близько 1 000 осіб особового складу та 100 одиниць спецтехніки.

«За легендою тренувань, група умовних «терористів» прибула на територію міста для здійснення диверсійно-терористичних дій на об'єктах підвищеної небезпеки», - наголошується в повідомленні.Як уточнюють в НГУ, головною метою заходу було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії та готовності до протидії можливим диверсійним і терористичним загрозам.

За підсумками тренувань, представники Антитерористичного Центру при СБУ провели ретельний аналіз кожного з етапів навчальної спецоперації і надали її учасникам практичні рекомендації щодо підвищення ефективності антитерористичної боротьби.


Джерело: myc.news

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Подіїї 21:40 Четвер 0 1 880 «Справа Шила»: нестиковки, «друзі» і вороги

Останніми днями йде багато обговорень «справи Шила», якому НАБУ й САП інкримінують організацію корупційних схем в Укрзалізниці. Пишуть про це багато, але питань виникає ще більше. А відповіді на них не завжди лежать на поверхні.