13:47 Середа 0 2 195

Новий слот компанії Stakelogic Ultra Joker

28-07-2021, 13:47

Stakelogic разом із партнером Hurricane Games випустили новий слот в програмі Greenlogic. В епоху, повну різноманітної механіки, сотень тисяч ліній виплат, мистецтво простоти можна втратити, проте завдяки Ultra Joker Stakelogic освоїв це мистецтво та прийняв класичний формат із трьома барабанами на фруктову тематику.


Ultra Joker - це відео-слот розміром 5 × 3, який пропонує гравцям п’ять виграшних ліній і має класичні символи бар, зірка, х та фрукти. Ігрові автомати на гроші дозволять насолодитися соковитими фруктами у будь-який час.

У грі Ultra Joker - це дикий символ, який може з’являтися на всіх позиціях на всіх трьох барабанах і замінює всі інші символи, щоб створити справді епічні виграшні комбінації.

Це піднімається на наступний рівень з потом джокерного множника, який починається x1 і збільшується на одиницю при кожному програшному спіні - стандартний виграш потім скидає банк. Потім множник застосовується до комбінації виграшів, яка включає Ultra Joker - до максимального множника x100 - з максимальним потенціалом виграшу 480 000 євро.

Ultra Joker reels

Ultra Joker також включає бонус ретранслятора виграшу, який спрацьовує, коли барабани заповнюються тим же символом. Потім на екрані з'являється колесо, що пропонує шанс "виграти повторення" - за замовчуванням колесо становить 50/50 і подвоює виграш гравця, якщо колесо зупиняється на сегменті "Win".

Назва має високу волатильність та RTP 95,86%.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив