Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » Україна подає заявку на вступ до НАТО за прискореним порядком
17:21 П'ятниця 0 13 107

Україна подає заявку на вступ до НАТО за прискореним порядком

30-09-2022, 17:21

Україна сьогодні подає заявку на вступ до Північноатлантичного альянсу у прискореному порядку.

Де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Де-факто ми вже довели сумісність зі стандартами Альянсу. Вони реальні для України – реальні в полі бою і в усіх аспектах нашої взаємодії. Ми довіряємо один одному, допомагаємо один одному, і ми захищаємо одне одного. Це і є Альянс", - зазначив Зеленський.


Президент України також зазначив, що Україна подає заявку щодо процедури, яка відповідатиме нашому значенню для захисту всього українського суспільства.


"Ми робимо свій визначальний крок, підписуючи заявку України на вступ у прискореному порядку до НАТО", - додав глава держави.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 13:22 Вівторок 0 11 400 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.