Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Європі » Кремль нас не залякає, Україна буде членом ЄС, - голова Євроради
18:50 П'ятниця 0 11 255

Кремль нас не залякає, Україна буде членом ЄС, - голова Євроради

3-02-2023, 18:50
В Європі 11 255 0
Європейський Союз підтримуватиме Україну всіма можливими способами, оскільки Україна та ЄС є сім'єю. Кремлю не залякатиме Євросоюз.

Про це заявив президент Європейської ради Шарль Мішель, повідомляє  із посиланням на пресконференцію за підсумками саміту Україна-ЄС.


"Цей саміт посилає два чіткі меседжі: перший - для вас і для українців - ЄС підтримуватиме вас усіма можливими способами. Кремль нас не залякав і не залякає. Тому що ЄС та Україна - сім'я", - заявив він.


При цьому Мішель наголосив, що майбутнє України всередині Євросоюзу.


"І другий меседж – майбутнє України всередині ЄС. Українці зробили чіткий вибір на користь свободи, демократії та верховенства права. Ваше майбутнє разом з нами у нашому спільному Євросоюзі. Ваша доля - це наша доля", - додав він.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Європі 11:48 Середа 0 27 162 Скільки коштують "друзі Путіна" в ЄС Останні роки для Європи виявилися досить важкими. На фоні економічних та соціальних проблем, серед населення, особливо серед представників потужного та впливового середнього класу, зростають невдоволення та розквітають євро скептичні настрої.