11:40 Понеділок 0 837

Факти про школу англійської мови Cambridge Club

25-03-2024, 11:40

Вільне спілкування з носієм мови, розширення горизонтів, бажання постійно вдосконалювати мовленнєві навички – це саме те, чого прагнуть навчити кожного студента вчителі школи англійської мови Cambridge Club на чолі із засновницею – Надією Приступою. Заклад почав працювати 7 грудня 2015 року, а вже у 2016 році перші випускники школи отримали відповідні мовленнєві навички та сертифікати міжнародного зразка. Сьогодні Cambridge Club став серйозним мовним центром, якому віддають перевагу все більше студентів по всій Україні.

Кілька фактів про Cambridge Club


Підвищення мотивації до вивчення англійської мови – завдання не з легких. Педагоги Cambridge Club не просто допомагають студентам отримати професійний мовний рівень, а й зацікавлюють так, що бажання вчитися не зникне протягом усього життя. Школа має безкомпромісні переваги:


  • проведення уроків невеликими групами (до 8 осіб), можливість проведення індивідуальних занять;
  • отримання сертифікатів міжнародного зразка після складання іспитів, що допомагає випускникам школи продовжити навчання за кордоном.
  • вдосконалення методів та прийомів викладання, а також механізмів проведення міжнародних іспитів на постійній основі;
  • проходження курсів підвищення кваліфікації, тренінгів та семінарів педагогами щорічно, що свідчить про високий рівень професіоналізму кожного викладача мовного центру;

Mixed ability groups – один з особливих підходів до формування «класів» у Cambridge Club. Подібні групи складаються зі студентів, які мають різний рівень знань. Такий підхід дозволяє слабшим студентам поповнити словниковий запас. Завдяки індивідуальному підходу студенти не відстають, а допомагають одне одному. Навчання на помилках своїх співгрупників сприяє кращому засвоєнню знань, а також подоланню страху спілкування англійською з носіями мови.


Викладачі – найсуттєвіша перевага Cambridge Club. Наявність відповідної освіти, безумовно, важливий критерій для прийняття на роботу, але засновниця школи Надія Приступа впевнена, що педагог у першу чергу має бути новатором, творчою особистістю, яка має бажання працювати та постійно самовдосконалюватися. До того ж діти та підлітки краще знаходять спільну мову з молодими вчителями, адже вони завжди в курсі трендів та новинок, креативні та ініціативні.


Надія Приступа фінансує навчання та проходження курсів підвищення кваліфікації педагогами своєї школи, адже головним є саморозвиток. На думку засновниці школи англійської мови, прагнення працювати й розвиватися – найвизначніша риса кожного викладача.


Особливості роботи Cambridge Club


Навчання в Cambridge Club включає індивідуальні заняття з викладачем та групові (до 8 студентів у групі). Крім того, у закладі передбачена наявність онлайн- та офлайн-форм проведення занять. Для групових навчань студентів поділили за віковим критерієм:


  • діти – від 6 до 12 років;
  • підлітки – 13–17 років;
  • дорослі – від 18 років.

Проходження студентом кожного з рівнів оволодіння англійською мовою закінчується іспитом та отриманням сертифіката. Курс бізнес-англійської, який входить до переліку послуг школи, стане чудовим рішенням для підприємців та їх працівників, щоб підвищити рівень професійної мови, залучити більше клієнтів в Україні та за кордоном.


Школа англійської Cambridge Club стала не лише осередком вивчення та поглиблення навичок мови, а й помічником для педагогів українських закладів освіти. На базі мовного центру педагоги можуть пройти курси підвищення кваліфікації, схвалені МОН. Крім того, наші колеги можуть підвищити рівень знань, підготуватися до тесту для отримання міжнародного сертифіката, збільшити свій методологічний арсенал для викладання англійської дітям.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 44 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 91 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.