Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Минобороны: украинская авиация готова дать ответ на угрозу России с моря
14:45 Вівторок 0 678

Минобороны: украинская авиация готова дать ответ на угрозу России с моря

24-07-2018, 14:45
Авиация объединенных сил сможет вовремя отреагировать на любую угрозу РФ с моря - информирует Минобороны.
Представитель пресс-службы ОС рассказал, что государственные военные силы постоянно готовятся и составляют сектор безопасности в случае атак врага, как из суши так и с моря.

В ООС знают об опасных направлениях, откуда враг может нанести удар, специально для этого случая у военных ВСУ есть спецподразделения и необходимые средства для защиты.


Если угроза с моря станет реальной, авиация ООС сможет адекватно ответить противнику - говорят в МОУ.

Ранее сообщалось, что боевики могут атаковать со стороны моря.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 58 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 105 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.