Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » У Гаазькому суді поновлюються слухання у справі MH17
09:06 Понеділок 0 2 456

У Гаазькому суді поновлюються слухання у справі MH17

1-02-2021, 09:06
Окружний суд Гааги відновлює слухання у справі про збитий 17 липня 2014 року в небі над Донбасом пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17.

Перше судове засідання у 2021 році у цій справі має розпочатися о 10.00 за місцевим часом у судовому комплексі Схіпхол. Також суд зарезервував дні засідань на 8 лютого, березень, квітень, травень, червень, вересень та листопад.


На цих засіданнях повинні розглянути, як просувається додаткове розслідування, звернення родичів загиблих тощо.

Через коронавірусні обмеження усі учасники судового засідання повинні дотримуватися дистанції у 1,5 метри, а також носити захисну маску.


Спершу у суді проінформують про питання, що були розглянути 25 листопада. Під час останнього засідання за деякими з клопотань захисту одного з обвинувачених, росіянина Олега Пулатова, суд ухвалив рішення провести додаткові розслідування.


Далі до виступу будуть запрошені адвокати родичів та адвокати обвинуваченого Пулатова. Також виступлять представники прокуратури.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 13:22 Вівторок 0 12 236 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.