Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » Глава Міноборони Франції прибув у Київ обговорити військову підтримку України
12:43 Середа 0 9 954

Глава Міноборони Франції прибув у Київ обговорити військову підтримку України

28-12-2022, 12:43

Міністр оборони Франції Себастьєн Лекорню 28 грудня приїхав у Київ обговорити військову підтримку України. Під час візиту він зустрінеться зі своїм колегою Олексієм Резніковим.

"Міністр оборони Франції прибув до Києва. Він одразу вирушив до Стіни пам'яті загиблих героїв, аби від імені країни вшанувати їх пам'ять та висловити підтримку України", - пишуть французькі видання.


За інформацією ЗМІ, після цього Себастьєн Лекорню матиме робочу зустріч з командою Міністерства оборони України та українською армією щодо військової допомоги Франції - тієї підтримки, яка вже надана і тої, що яка буде надана.


Потім він проведе двосторонню зустріч з українським колегою Олексієм Резніковим, після чого відбудеться прес-брифінг.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 13:22 Вівторок 0 11 405 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.