13:22 Вівторок 0 11 399

ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців

7-02-2023, 13:22
Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.
Нагадаємо, Малюк був призначений в.о. голови Служби у липні й за цей час Служба відзначилась кількома серйозними результатами.

ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців

1. Бавовна на Кримському мосту. (Офіційно СБУ не підтверджує свою причетність, але західні та українські ЗМІ тоді заявили, що за вибухом на мосту стоїть саме Служба)
2. Атака морськими дронами на кораблі рф у Севастопольскій бухті (хоча Служба також офіційно не підтверджувала свою участь в атаці, але низка експертів говорили про це)
3. Викриття російської агентурної мережі в УПЦ (МП) та оголошення підозр навідникам в рясах.
4. Затримання топових зрадників: Медведчук, Богуслаєв та інші. Того ж Медведчука завдяки СБУ обміняли на 200 укранських полонених.
5. Очищення Служби: Малюк особисто затримував екс-начальника Кримського СБУ Кулінича (агента ФСБ) та інших зрадників.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 12:43 Середа 0 9 949 Глава Міноборони Франції прибув у Київ обговорити військову підтримку України

Міністр оборони Франції Себастьєн Лекорню 28 грудня приїхав у Київ обговорити військову підтримку України. Під час візиту він зустрінеться зі своїм колегою Олексієм Резніковим.