Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Кредити для громадян України: що варто знати приватним особам?
13:49 Неділя 0 1 330

Кредити для громадян України: що варто знати приватним особам?

3-03-2024, 13:49
Від вміння швидко вирішувати фінансові проблеми частково залежить якість життя людини. Способів впоратися з ними може бути багато, в тому числі й звернення у банківські установи, щоб отримати позику. Це варіант, який може бути однаково вигідний і актуальний як для юридичних, так і для фізичних осіб.

Взяти гроші в кредит українські громадяни можуть у АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», але за умови, що їм не менше 21 і не більше 70 років. На сайті банку є кредитний калькулятор, яким можна скористатись, щоб дізнатись, яким буде щомісячний платіж для позичальника, враховуючи розмір і термін позики.



Для приватних осіб найпоширенішим видом позики є споживчий кредит, який беруть для особистих потреб, таких як купівля побутової техніки, оплата лікування, навчання, відпочинку. На комерційну чи професійну діяльність він не поширюється.


Переваги кредитування для приватних осіб 


Оформлення банківської позики вигідне з багатьох причин, серед яких:


  • можливість здійснити потрібну (бажану) покупку одразу, не чекаючи тижні чи місяці, поки потрібна сума накопичиться;
  • підвищення рівня життя, оскільки позичальник, який бере кредит на оплату послуг чи товарів, одразу ж може ними скористатись, зробивши зручнішим власний побут чи отримавши, наприклад, вчасно лікування;
  • втілення у реальність мрій та планів, на реалізацію яких потрібна певна сума.

Окрім того, клієнтам банку «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» доступна послуга рефінансування, яка дозволяє перекредитувати позики, отримані в інших банківських установах, на вигідніших умовах. Це зручно, якщо кредитів декілька, адже їх можна об’єднати в один і оплачувати зручнішим способом, не думаючи постійно про різні дати їх погашення.


Однією з найпопулярніших причин, чому громадяни активно користуються послугами споживчого кредитування, є можливість купувати різні товари. Переваги таких покупок полягають у:


  • можливості придбати необхідне тоді, коли це потрібно;
  • можливості розділити велику суму на менші частини і виплачувати їх поступово;
  • уникненні здорожчання потрібного клієнту товару у майбутньому;
  • отриманні бажаного «тут і зараз».


Підписуючи кредитний договір, позичальник зобов’язується виплачувати фіксовану суму щомісяця протягом зазначеного у документі періоду (від 3 до 36 місяців), але погасити кредит можна й раніше, якщо з’являється така можливість. Штрафних санкцій чи додаткових виплат для таких випадків не передбачено, тому з фінансової точки зору це вигідно для обох сторін.


Особливості споживчого кредитування у АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»


Отримати кредит на споживчі цілі можна на суму від 3 до 200 тисяч гривень, надавши для цього паспорт та код ІПН, якщо розмір позики менше 50 000 грн. Для отримання більшої суми знадобиться ще й довідка про доходи, а от поручитель чи застава не потрібні.


Щомісячний платіж для позичальника складається з суми кредиту, відсотків за користування ним та комісії за обслуговування.


Щоб оформити кредит, звертайтесь у відділення банку або відправляйте заявку через сайт, а якщо виникають запитання – звертайтесь за консультацією по телефону.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 09:59 П'ятниця 0 1 604 Аутсорсинг бухгалтерии: эффективный путь к экономии и гибкости

В условиях современного бизнеса, характеризующегося быстрыми изменениями и постоянной конкуренцией, предприятия ищут инновационные стратегии для оптимизации расходов и повышения эффективности. Одним из эффективных инструментов является аутсорсинг бухгалтерии, который становится все более популярным среди предприятий различных размеров и отраслей.