Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Потужні зарядні станції з Європи до вашої оселі
15:22 П'ятниця 0 128

Потужні зарядні станції з Європи до вашої оселі

30-08-2024, 15:22

Популярність використання портативних зарядних станцій в Україні зросла внаслідок регулярних відключень електроенергії. Але на ринку пропонується безліч зарядних станцій для ширшого кола проблем: наприклад, для кемпінгу, відеозйомки, подорожей. Тому і вибір зарядної станції для будинку чи квартири залежить від особливостей її використання. Та якщо подоланням ваших проблем із живленням є зарядна станція, замовити її вкрай необхідно.

Що вміє портативна зарядна станція


За способом свого використання портативна зарядна станція є чимось на кшталт потужного повербанка. Саме тому станція зарядна, а не генерувальна. Її призначення – перетворювати отриману зовнішню енергію на енергію, придатну для заряду побутових її накопичувачів. Працюють такі пристрої тихо, без отруйних викидів та вібрацій, вони не потребують пального або виконання складних правил експлуатації. Джерелом енергії може бути електромережа, сонячна панель або вітрогенератор – залежить від моделі. 


Як вибрати потрібну модель


Менш потужна зарядна станція може підійти для квартири з одним чи двома користувачами, яким потрібно заряджати телефони, ноутбук для роботи або іншу не надто витратну техніку. Але для дому з чималою кількістю мешканців знадобиться більш потужна станція. 

Велику роль відіграє і тип приладів, які будуть забезпечуватись енергією: смартфони та ноутбуки споживають значно менше енергії, ніж холодильники чи мікрохвильовки. 


Зарядна станція з-за кордону в кілька кліків


Вибрали потрібну зарядну станцію, але не знаходите її в українських інтернет-магазинах? Побачили привабливу знижку в закордонному магазині, але імпортовані варіанти в Україні лише за повну ціну? Завдяки послугам сервісу Meest Shopping (https://meest.shopping/ua/catalog/charging-stations) замовити зарядні станції можна із США, Канади, Польщі, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Португалії, Італії, Франції, Греції та Туреччини.


Meest Shopping – не магазин, а служба доставки, яка транспортує ваші покупки напряму з топових світових торгових майданчиків: 


  • EcoFlow;
  • Bluetti;
  • Amazon;
  • Ebay;
  • Allegro.pl; 
  • Electro.pl.

Якщо ви не впевнені, як правильно купувати самостійно, робите це вперше чи сумніваєтесь у володінні англійською, скористайтеся послугою «Викуп товарів». Надішліть посилання на товар прямо працівникам Meest Shopping – вони викуплять потрібну вам зарядну станцію та організують її доставку за вказаною адресою в Києві, Львові, Запоріжжі, Одесі, Дніпрі чи в Харкові. 


Вважаєте, що витрати на пряму доставку з-за кордону стануть для вас занадто великими? Спробуйте «Спільний кошик» з іншими покупцями та поділіть витрати на доставку. А Meest Shopping підбере для вас найкращі «Вигідні пропозиції», щоб ви не пропустили важливу знижку або розпродаж.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
19:35 П'ятниця 0 44 Що Таке Кредити За 5 Хвилин

Сучасний світ ставить перед нами багато викликів, і одним з них є потреба у швидкому доступі до фінансів. У багатьох ситуаціях, коли гроші потрібні негайно, рішенням можуть стати кредити за 5 хвилин https://bank-ua.com/offers/credit-bystryjj/kredit-5-minut/. Цей вид кредитування став особливо популярним серед тих, хто цінує свій час і шукає максимально швидкі рішення для своїх фінансових потреб. У цьому тексті ми детально розглянемо, що таке кредити за 5 хвилин, як їх оформити, які переваги вони мають та на що варто звернути увагу при виборі цього фінансового продукту.

Економіка 16:03 П'ятниця 0 184 Выбор уличного освещения: ключевые моменты

Выбор уличных светильников может стать настоящим вызовом, требующим тщательного анализа. Даже для опытного электрика существует множество факторов, которые нужно учесть для принятия правильного решения. Какие критерии важны при выборе уличного освещения? На что следует обращать внимание? Рассмотрим все аспекты подробно.