18:43 Четвер 0 1 984

Країни-виробники кращих сучасних телевізорів

27-10-2022, 18:43

Телевізори виробляють десятки компаній у різних країнах світу. Деякі з них присутні на світовому та українському ринку по кілька десятиліть, деякі стрімко набирають популярність, а деякі залишаються не дуже відомими.



Телевізори виробляють десятки компаній у різних країнах світу. Деякі з них присутні на світовому та українському ринку по кілька десятиліть, деякі стрімко набирають популярність, а деякі залишаються не дуже відомими.


Наші люди звикли купувати техніку від відомих виробників. І це, беззаперечно, правильно, адже свою популярність вони отримали не просто так. Цьому посприяла висока якість приладів (у широкому розумінні), що підтверджувалася десятиліттями. Та за останні роки на ринок зайшли більш молоді та невідомі бренди, які також виготовляють технологічну та якісну електроніку.



Наразі найвідомішими в Україні є телевізори, що робляться в Південній Кореї, Японії та Китаї. Саме про них ми зараз і поговоримо.


Південна Корея


Це батьківщина технологічних гігантів Samsung і LG, телевізори яких в Україні найпопулярніші. Вони є прямими конкурентами, і зараз визначити явного лідера серед них неможливо. Ви в цьому впевнитеся, якщо проаналізуєте моделі телевізорів, їхні характеристики, технології та ціни.


Samsung і LG пропонують найсучашніші та найтехнологічніші пристрої. Саме тому в більшості випадків українці вирішують купити плазму саме від них. Також тішить і цінова політика обох компаній. Так, ціни на їхні телевізори трохи вищі середніх по ринку, але вони того варті й цілком доступні для більшості українців.


Samsung виготовляє LED- та QLED-моделі з діагоналями до 85 дюймів і вище. Більшість моделей мають роздільну здатність 4K, а більш сучасні та дорогі — 8K. Працюють вони на власній операційній системі Tizen.


З LG ситуація приблизно така ж. Але тут крім LED і NanoCell (аналог QLED) є і OLED-моделі. Фірмова операційна система — Web OS.


Японія


Це батьківщина найкращої електроніки у світі. Саме японські телевізори в 90-х роках у більшості випадків заміняли українцям старі радянські Берізки, Рекорди та ін. І саме завдяки їм ми дізналися, як це вмикати/вимикати і перемикати канали пультом, а не бігати кожен раз до самого телевізора.


В Японії народилися Sony, Panasonic, Toshiba, Sharp та інші відомі бренди. Найкращі телевізори виготовляє Sony. Тому вони потрапляють практично у всі рейтинги. Саме цей виробник придумав технологію екранів на квантових точках Triluminos, яка присутня у всіх моделях.

Після Sony за якістю та технологічністю йде Panasonic, а потім Toshiba і Sharp. Але незважаючи на таке ранжування, всі бренди чудово себе демонструють в порівнянні з багатьма іншими виробниками.


Китай


Можливо, потрапляння сюди цієї країни для вас стало несподіванкою Але в цьому немає нічого дивного, адже Китай вже далеко не той, що був ще десятиліття тому. Зараз там роблять чудові телевізори, ноутбуки, смартфони і багато чого іншого. Найвідомішим виробником електроніки для українців є Xiaomi, який народжує нові моделі з великою швидкістю. Також ще є TCL, Hisense та багато інших.

Більшість китайських пристроїв дуже добре себе зарекомендували на світовому ринку. Також у них є одна перевага перед південнокорейськими та японськими конкурентами — нижчі ціни.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 529 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.