Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Медицина » Українцям затвердили безкоштовні медпослуги та нові ліки
15:26 Четвер 0 768

Українцям затвердили безкоштовні медпослуги та нові ліки

28-12-2017, 15:26

Стало відомо, що в Україні розширили список доступних ліків і з держбюджету виділили гроші на оплату медичних послуг на 2018 рік, які мають бути безкоштовними

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

Йдеться про доповнення програми “Доступні ліки” ще 2 діючими речовинами для лікування серцево-судинних захворювань і діабету 2 типу – Лозартан і Глібенкламід.


Також повідомляється, що в 2018-м для виробників запрацює новий механізм ціноутворення: після встановлення граничних цін на лікарські засоби фармкомпанії отримають додатково 5 днів, щоб знизити свої цінові пропозиції і таким чином поповнити список препаратів, ціна яких відшкодовуватиметься на 100% за державний рахунок.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Медицина 09:34 Середа 0 945 Аминокислоты BCAA: особенности и советы выбора

Среди спортсменов, бодибилдеров и других любителей фитнеса огромной популярностью среди пользуется аминокислота BCAA. Эти незаменимые микроэлементы играют важную роль в поддержании и восстановлении мышечной ткани, что делает их неотъемлемой частью рациона активных людей. Подробнее ознакомится с особенностями аминокислот БЦАА и купить качественную продукцию можно вот здесь https://add-power.ua/sportivnoe-pitanie/aminokisloty/bcaa/.