Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Шоу бізнес » Потап і Настя Каменських влаштували таємне весілля в Америці
21:49 Неділя 0 872

Потап і Настя Каменських влаштували таємне весілля в Америці

21-01-2018, 21:49
Про стосунки Потапа та Насті Каменських, які нібито далеко відійшли від меж робочих та дружніх, шанувальники говорять ще після розлучення репера з продюсеркою Іриною Горовою. Втім, самі зірки нічого не підтверджували і не спростовували, але чи так це важливо?
Зараз Потап та Настя, разом з колегами-співаками насолоджуються відпочинком у США і, схоже, чимала компанія прилетіла сюди заради таємного весілля пари - принаймні, так говорять шанувальники після світлини, на якій Настя відверто хизується чималою обручкою, якої раніше на пальці не було.

"Вони справді одружилися, моя знайома, подружка Насті, була на весіллі у них", - пише шанувальниця у коментарях. "Блін, яка чудова пара. Невже одружились?", "Настя вже не знає, як донести публіці, що вони пара, он як обручку в камеру пхає", - пишуть інші.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Шоу бізнес / Фото 14:17 Неділя 0 31 132 Тина Кароль гипнотизировала мужчин смелым декольте Популярная украинская певица Тина Кароль часто делится с поклонниками в социальной сети Instagram новыми фотографиями и подробностями творческой жизни. Также в сети есть несколько фан-страниц артистки, на которых частенько появляются ее фото. В этот раз певица показала кадр, на котором позирует в чувственном и нежном образе