Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Подсудное дело: ВСУшник похитил военное имущество
18:08 П'ятниця 1 796

Подсудное дело: ВСУшник похитил военное имущество

27-07-2018, 18:08
Замкомандира одной из воинских частей обвиняют в похищении военного грузовика - сообщил Андрей Лысенко (пресс-секретарь ГПУ). 
Офицером был похищен КамАЗ 5320, предназначенный для нужд ВСУ еще в 2014 году.

Уже бывший военнослужащий скрыл факт получения его воинской частью, грузовика стоимостью 95 000 гривен.

Офицер воспользовался тем, что во время очередной инвентаризации, военное имущество не смогли отыскать.

Он взял грузовик и отвез в Винницу, здесь на одной из станций, занимающихся разборкой машин, военный КамАЗ "пошел" на запчасти.


Сейчас ВСУшник ожидает меры пресечения.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
1 комментарий
гонта
Додав гонта
29 липня 2018 05:17
А что все воруют а ВСУшнику что нельзя, он тоже кушать хочет.
23:04 П'ятниця 0 25 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 77 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.