Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Равноправие: в украинской армии уровняли мужчин и женщин
13:20 Четвер 0 758

Равноправие: в украинской армии уровняли мужчин и женщин

6-09-2018, 13:20
Верховная Рада Украины на сегодняшнем заседании приняла решение об уравнивании прав женщин и мужчин в украинской армии. Новый закон вступит в силу через 10 дней с даты принятия.
За изменения в закон под номером 6109 проголосовало 247 депутатов из из 359. Изменения предусматривают, что женщина будет нести воинскую службу наравне с мужчинами, кроме тех случаем, когда это не предусмотрено в законе о материнстве. Запрещается дискриминация женщин по половому признаку.


Теперь лица женского пола могут добровольно проходить воинскую службу на порядке добровольца или контрактника. Возраст службы с 18 до 40 лет. Принятие поправок обеспечит женщинам равный доступ к воинской службе и воинским званиям.

Ранее стало известно, что ВМС Украины обзавелись новой символикой.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 31 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 80 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.