Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Надійні збірні будинки Marles зі Словенії в Україні за вигідною ціною
20:16 Четвер 0 2 116

Надійні збірні будинки Marles зі Словенії в Україні за вигідною ціною

29-08-2019, 20:16

Щоб побудувати гарний сучасний будинок, який буде відрізнятися надійністю і безпекою, максимальним рівнем комфорту, досить звернутися у компанію Єловиця у Києві. Ми пропонуємо сучасні будинки, зведені за інноваційними технологіями, якість яких визнана не тільки у Європі, але і у всьому світі.

Переваги збірних будинків Marles

Будівельний ринок стрімко розвивається. Виробники роблять все можливе, щоб максимально задовольнити побажання клієнтів, вдосконалять продукцію і технології. Відносно недавно в Україні з'явилися перші будинки збірного типу. За короткий час технологія збірного будівництва будинків стала надзвичайною. Всього за кілька років у Києві та інших районах України з'явилися десятки котеджів збірного типу словенського виробника. Такі споруди мають масу переваг:

  • стильний дизайн;
  • енергоефективність;
  • економічність;
  • доступна ціна.

З кожним роком збірна технологія будівництва будинків в Україні стрімко набирає обертів. Покупців приваблює не тільки доступна ціна і презентабельний вигляд конструкцій, але й також швидкість зведення. В середньому, від моменту початку роботи над проектом до здачі готового будинку замовнику проходить не більше півроку.

Збірні будинки вашої мрії за кілька місяців

Незважаючи на гадану простоту, виробництво і монтаж збірного будинку - складний процес. Саме тому довірити зведення будинку своєї мрії слід професіоналам. Компанія Marles зі Словенії при виготовленні котеджів використовує унікальні технології і кращі матеріали, екологічність і безпека яких підтверджені численними сертифікатами. Ви можете замовити будинок будь-якої площі, поверховості, з бажаної внутрішньою обробкою.

Процес виготовлення і зведення котеджу - це послідовність наступних етапів:

  1. Вибір і підготовка проектної документації. Обрати проект можливо серед варіантів, представлених на сайті виробника або ж замовити індивідуальний проект будинку.
  2. Виробництво каркаса котеджу на заводах в Словенії. Каркас - це готові стіни з уже встановленими вікнами та дверима, продуманої і оформленою інженерною проводкою.
  3. Підготовчі роботи на земельній ділянці.
  4. Безпосередньо збірка будинку (виконується протягом 7-10 робочих днів).
  5. Покрівля даху.
  6. Внутрішнє оздоблення.

У 95% випадків від оформлення замовлення та узгодження проекту будинку до передачі ключів замовнику проходить не більше 4-6 місяців. Для порівняння, щоб побудувати аналогічний за площею будинок з цегли, потрібно, як мінімум, 1-3 роки.

Якщо мова йде про типовий проект збірних будинків від компанії Марлес, то терміни виготовлення і зведення і зовсім скорочуються до 3 місяців. За такий короткий період часу замовник отримує у власність повністю готовий для комфортного життя будинок, який максимально відповідає його побажанням.

Переваги співпраці з торговим домом Єловиця

На ринку працюють десятки компаній, що пропонують будівництво будинків під ключ. Ви можете ризикнути і звернутися до маловідомого підрядника. Більш обдумане рішення - співпраця з компанією Єловиця. Ми маємо великий досвід, гарну репутацію і масу позитивних відгуків клієнтів. За роки роботи у сфері виробництва і монтажу збірних будинок вже були реалізовані десятки проектів.

Кожен будинок Marles зі Словенії від компанії Єловиця - це максимальні показники енергоефективності, незмінна висока якість, сучасний дизайн і підвищений рівень комфортності. Ми готові запропонувати кожному клієнту:

  1. індивідуальний підхід і уважне ставлення до кожного проекту;
  2. типові та індивідуальні проекти будинків;
  3. доступні ціни виробника;
  4. офіційну гарантію;
  5. послугу «будинок під ключ».
 

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:00 П'ятниця 0 641 Мужские наручные часы: стиль и функциональность

Как известно, мужской и женский подходы к использованию аксессуаров различаются. Если для женщин часы, в большей степени, это украшение, то для мужчин – полезный инструмент и обязательная часть образа. Современные производители выпускают линейки с разным дизайном и функциональностью. Поэтому сделать оптимальный выбор сможет даже самый требовательный поклонник часов.