23:56 П'ятниця 0 1 135

Зеленський зустрівся з представниками МФВ

20-09-2019, 23:56
Президент Володимир Зеленський зустрівся із заступником директора Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду Джулією Козак і керівником місії МВФ в Україні Роном ван Роденом.

Сторони обговорили програму підтримки порядку денного реформ в Україні від МВФ. У зустрічі також взяли участь прем'єр-міністр Олексій Гончарук і міністр фінансів Оксана Маркарова. Про це повідомляє прес-служба президента.


"Я запевняю у повній підтримці структурних реформ в економіці, незалежності Національного банку та всебічного розслідування зловживань у банківському секторі", – заявив Зеленський.


Президент зазначив, що менш ніж за місяць роботи новообрана Верховна Рада ухвалила низку законів, які реформують фінансовий сектор, виведення економіки з тіні та реальну боротьбу з корупцією.


Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що влада шукає компроміс із мільярдером-олігархом Ігорем Коломойським у справі Приватбанку. МВФ попередив Україну про те, що припинення націоналізації Приватбанку поставить під загрозу програму співпраці.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 520 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.