Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Українці зможуть «заробити» на податкових знижках — Гетманцев
15:02 Середа 0 618

Українці зможуть «заробити» на податкових знижках — Гетманцев

16-10-2019, 15:02
Українці зможуть «заробити» на знижках на податки після того, як в країні буде введено загальне декларування. Його планують ввести в кінці податкової реформи, яку проводить уряд.

Про це в інтерв’ю Bihus.Info заявив глава податкового комітету Данило Гетманцев. За його словами, після введення реформи з’явиться велика кількість різних відрахувань і можливостей для податкової знижки, завдяки чому держава повертатиме кошти громадянам.


Ви поїхали десь відпочили на курорті українському (це важливо дуже), ви можете на цю суму зменшити суму свого оподатковуваного доходу. Ви вчитеся десь на другу або третю освіту, ви також маєте право зменшити свій оподатковуваний дохід, — навів приклади Гетманцев.


У свою чергу держава від загального декларування прибутку отримувати не буде. Гетманцев не виключив, що до бюджету буде надходити менше податків після проведення реформи, але її мета — забезпечити справедливість оподаткування.


Заповнюючи декларацію, ви таким чином платите менше. Менше платите в грошах. І це дуже великі насправді кошти, які ви можете заощадити шляхом подачі декларації, — вважає він.


За словами Гетманцева, в декларації будуть вноситься доходи всієї родини відразу, що дозволить громадянам зменшити рівень оподаткування.

Нагадаємо, що також Гетманцев розповів про те, що в Україні почнуть зменшуватися податки на зарплату, а станеться це через 3−4 року.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 490 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.