19:48 Субота 0 909

Благодійний творчий проект «Дует із зіркою»

9-11-2019, 19:48

Проект проводить ГО « Мистецька ліга» , спільно із єдиною в Україні школою естрадного та джазового мистецтва та школою вокалу KievArtMusic за підтримки  Міністерства Культури України та  Департаменту культури Виконавчого органу Київради

Благодійний  творчій проект "Дует iз зіркою" започатковано  з метою  привернути увагу спільноти до проблем соціалізації дітей  з обмеженими можливостями та  адаптації їх у суспільстві   методами та засобами культури

 

Проект  являє собою щорічні  телевізійні концертні програми, в яких учасники (діти), відібрані в ході попередніх прослуховувань, співають дуетом  із Зірками української естради та джазу.


   Благодійний творчій проект "Дует із зіркою"  об'єднує зусилля держави, бізнесу, освітніх та лікувальних структур. У ньому беруть участь як відомі особистості нашої Держави, так і окремі громадяни, яких об'єднує одна спільна мета - соціалізація дітей з  обмеженими можливостями і можливість адаптації їх в сучасному суспільстві. Крім того, залучаючи до участі в проекті творчих дітей та молодь, ми формуємо в суспільстві відповідну культуру спілкування з подібними дітьми. Проект  «Дует із зіркою»  знаходить цілеспрямовану  підтримку в органах державної влади та серед пересічних громадян. Він широко  висвітлюється численними органами масової інформації та адаптований для реалізації засобами телебачення.

 

Проект ставить за мету налагодити діалог між суспільством та всіма учасниками, які задіяні в  важливому процесі промоції інклюзії в країні


  Саме тому  до проекту залучилися, та активно з ним співпрацюють  відомі особистості. В концертах проекту приймали участь Народна артистка України Ніна Матвієнко, Народна артистка України Ірина Білик, популярні українські співаки Катя Chily, Scarlett, Laud, Сергій Костецький,гурт The  ВЙО та багато,багато ін.

  

   Забезпечують інформаційну підтримку проекту та сприяють  поширенню ідей інклюзії в суспільстві, наші постійні партнери: Радіо "Країна ФМ", радіо "КультураUA, ТВ канали М2, Україна, «Культура», «ДжазхаузТВ», ЄКО ТВ, журнал для дітей  "Я сам (а)",  журнал для дітей "Пiзнайко", журнал "Ukrainian people", журнал «Shikolad» журнал  «Finansoff»,  журнал « Однокласник», інтернет портали: TuT-Ua.com , VTrendi, Бета, Эмоджи, Финансоф, 44 ua, Lucky Ukrain .

 

Якщо Вам теж не байдужі проблеми соціалізації дітей з особливими потребами у нашому суспільств і- приєднуйтесь , ми чекаємо на Вас, адже добрі справи об’єднують!

 

 

Довідка :0955161128

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 16:18 Понеділок 0 187 Тримісні палатки: поради вибору туристичного спорядження

Пригоди на свіжому повітрі надають незабутні враження, особливо коли ви вирушаєте в подорож із друзями або сім'єю. Одним із ключових елементів таких подорожей є тримісні намети, які забезпечують комфортне та безпечне пристановище в природі. Завітавши на інтернет-магазин Robinzon.ua, ви зможете вибрати ідеальний намет, що стане вашим тимчасовим домом під час мандрівок. Перейдіть за посиланням https://robinzon.ua/c/trimisni і оберіть краще туристичне спорядження для нових пригод.