Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Інформація з реєстру платників ПДВ, що потрібна для успішного бізнесу
17:52 Вівторок 0 1 151

Інформація з реєстру платників ПДВ, що потрібна для успішного бізнесу

24-12-2019, 17:52

Чинна фінансово-економічна ситуація в Україні спричиняє велику кількість ризиків для тих, хто веде підприємницьку діяльність. І успішність компаній, їх керівників на даний час залежить саме від усвідомлення цих ризиків, від уміння їх передбачати, оцінювати та використовувати цю інформацію. А джерелом отримання цієї інформації є реєстр ПДВ, який зберігає у собі досить корисні дані.

Інформація з реєстру ПДВ, що робить підприємницьку діяльність в Україні безпечною

При співпрацюванні з новими клієнтами або контрагентами обов’язково треба як слід ознайомитися з їх репутацією, та минулим, що може дати корисну інформацію щодо необхідності співпрацювання. Справа в тому, що в реєстрі платників податків зберігається інформація щодо наявності ліцензії у контрагента на здійснювану ним діяльність, а також поточний статус компанії.

Крім того, наявна інформація дозволить визначити ступінь відповідальності вашого потенційного партнера, щодо виконання ним фінансових зобов’язань перед державою, партнерами або своїми працівниками.

Опрацювання цієї інформації дозволить вам уникнути партнерства з ненадійними компаніями та підприємцями, які можуть стати причиною значних збитків для вас та вашої організації.

Дані, про які ми говоримо, містяться у відкритому доступі, але щоб їх отримати, треба використати велику кількість часу, якого, нажаль, завжди не вистачає. Але, завдяки пошуковій системі Юконтрол це питання легко вирішується, адже отримати інформацію ви можете лише за кілька хвилин!

Отримання інформації з реєстру ПДВ за допомогою пошуково-аналітичної платформи YouControl

Використання офіційного сайту реєстру ПДВ має певні обмеження для користувачів. Наприклад, не передбачено можливості зберегти дані на носії, або ж користувач має обмежену кількість спроб для використання запиту. Це не зручно.

На відміну від цього, пошуково-аналітична платформа Юконтрол дозволяє у більш швидкий та зручний спосіб здійснити пошуковий запит та отримати всю необхідну інформацію стосовно контрагента.

Виконавши пошук за допомогою YouControl, ви всього за 1 хвилину отримаєте найповніше досьє про контрагента, а саме:

  • дійсний статус компанії, чи не є вона банкрутом, або ж не знаходиться у процесі припинення;
  • реєстраційні дані, а саме, код ЄДРПОУ, юридична адреса, дата реєстрації, керівник та інше;
  • номер кведів на здійснювану діяльність;
  • інформація фінансового характеру, а саме, наявність чи відсутність податкових заборгованостей;
  • дані щодо відкритих судових проваджень стосовно контрагента та багато чого іншого.

Вся інформація структурується системою у вигляді досьє. Отриману інформацію ви можете зберегти на комп’ютері або іншому носії інформації, чи роздрукувати. Це робить використання даних більш зручним, навіть, якщо ви маєте обмежений час і досить тісний робочий графік.

Тому щиро радимо скористуватися системою Юконтрол та оцінити її переваги у пошуку даних з реєстру ПДВ.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 467 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.