Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Закарпатський ІТ-шник об’єднує в боротьбі з COVID 19 увесь Світ
02:33 Вівторок 0 1 286

Закарпатський ІТ-шник об’єднує в боротьбі з COVID 19 увесь Світ

7-04-2020, 02:33

Українець Владислав Панін об’єднує в боротьбі з COVID 19 увесь Світ. Уродженець Закарпаття розробив мобільний додаток, котрий пришвидшує структуровану комунікацію між людьми в зоні ризику та волонтерами COVID 19, яких по всьому світі стає дедалі більше.

Власне, проект молодого Українця передбачає консолідацію всіх волонтерів та людей потребуючих допомоги в одну спільну онлайн-громаду.

В додатку під назвою «Atlant» реєструються волонтери та люди котрі знаходяться в зоні ризику летального  враження COVID19. Вони залишають заявку заповнюючи просту форму.

Волонтери в радіусі 2 кілометрів бачать заявку та мають можливість вести прямий діалог безпосередньо в мобільному додатку. Є можливість змінювати відстань в залежності від можливостей волонтера.

Додаток безкоштовний. Долучитись може кожен. Ідентифікація відбувається за номером мобільного. Витрати на СМС верифікацію молодий ІТ-шник покриває сам. Каже – зараз світ потребує допомоги від усіх, хто цю допомогу може надати.

А щоб перемогла і справедливість Владислав планує додати функцію «фінансової винагороди» відразу як вщухне пандемія Коронавірусу. Ті хто найбільше проявив себе в якості волонтерів отримають статус «Атлантів» та назавжди закарбують свої імена в проекті з відповідними бонусами та преференціями.

Владислав стверджує, що сервіс хоч і не вимагає перевірки документів але є достатньо безпечним для масового використання.

«У більшості країн мобільні номери видаються по паспорту тому вимагати додаткових документів для верифікації не має змісту. До того ж, хоч наш додаток і не відстежує ваше пересування такого роду трекінг постійно робить будь який ліцензований телеком оператор який надає вам доступ до мобільного зв’язку. Таким чином ми точно впевнені, що наші користувачі в безпеці, а виявити потенційних шахраїв допомагають модератори в ручному режимі. Наразі таких випадків ще не було.» - Владислав Панін (Пряма мова)

Ми запитали в Автора, чи не хоче він зробити сервіс платним на, що Владислав відповів: «Нема виправдань тим людям, які на горі світового масштабу роблять бізнес. Я не виключаю, що колись ми впровадимо можливість віддячитись волонтерам фінансово. Наразі вистачає і тих людей котрі готові допомагати НЕ наживаючись на біді планетарного масштабу»

28-річний хлопець і сам повернувся з «гарячих точок». За 3 дні до закриття кордонів Владислав прилетів до Києва з Каліфорнії. Каже, в США та Європі люди спокійні. Всі розуміють масштаби пандемії та організовано гуртуються для боротьби з нею.

«В Лос Анжелес абсолютно спокійна ситуація. Так, закрили кафе для відвідування але люди заходять, роблять замовлення і забирають їжу з собою. Масової паніки нема. Всі гуртуються. Створюються нові або підсилюються старі волонтерські організації. Є і безкоштовна їжа, і доступні ліки. Президент Дональд Трамп іде на безпрецедентні кроки. Європейські лідери вкотре показують на скільки високою цінністю є людське життя. Я впевнений, що світ достатньо швидко переможе цю біду та її насладіки» - Пряма мова

Хоч додаток і розрахований на США та Європу, по причині кращої інтернет грамотності серед людей похилого віку, Владислав Панін також зазначає, що має бажання і готовий допомагати Україні. Додаток можна використовувати і для розсилання сповіщень з офіційних Державних джерел інформації, і для контролю надання Державної допомоги.

«Атлант – це не тільки про людей пенсійного Віку. Він створений для всіх для кого контакт з COVID 19 може стати смертельним. Це і молоді мами, і грудні дітки, і навість 20-ти річні хлопці-спортсмени в які по тим чи іншим причинам є у зоні ризику. Тому, я готовий. Якщо це потрібно Українцям та Україні з радістю зроблю все можливо щоб допомогти. » - Пряма мова

** Якщо Ви представник Влади і Вам цікаво використати проект для допомоги громаді, Владислав просить контактувати з ним на пряму: fb.com/atlant.mode.

Ми ж бажаємо автору успіхів, а всім читачам 36,6. 

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:52 Вівторок 0 105 Покер для новачків: що таке банкролл

Покер — це захоплююча гра, яка вимагає стратегічного мислення і правильного підходу до керування фінансами. Для новачків, які тільки починають свою подорож у світі покеру, важливо зрозуміти, що таке банкролл і як ним ефективно управляти. На інформаційному сайті Worldplayer.com.ua ви знайдете корисні поради та інструменти для новачків. Інформація на сайті https://worldplayer.com.ua/bankroll-menedzhment-dlya-nachinayushhix-igrokov-v-poker допоможе вам почати грати в покер з правильного місця.