09:26 Четвер 0 2 793

Кирилівка: море, острів, коси

23-04-2020, 09:26
Яку б мету перед собою не ставили туристи (оздоровлення, відпочинок, розваги), з будь-якою з них впорається невеликий азовський курорт - Кирилівка. Тут є все необхідне для організації незабутнього відпочинку і яскравих вражень.


Коли можна їхати в Кирилівку

Одна з переваг курортів Азовського моря – ранній початок сезону. Якщо пощастить з погодою, то в кінці травня можна сміливо купатися в морі. До речі, в селищі в останній тиждень травня проводитися фестиваль «Kirillovka-fest», тому відпочинок біля моря можна поєднати з відвідуванням танцювальних виступів, майстер класів, а може і стати учасником, продемонструвати свої таланти.

Варто відзначити, що курорт може бути цікавий і в будь-який інший час: азовська природа прекрасна навіть взимку. Але щоб організувати комфортний відпустку (влітку автобус Харків - Кирилівка https://kharkiv-kirillovka.com.ua/ здійснює щоденні рейси), а також оцінити весь спектр послуг селища, краще планувати відпустку в Кирилівці на літо.


Що цікавого


Запорізький курорт - це не тільки селище, що має вихід до моря, але і дві додаткові смужки суші (Федотова коса і коса Пересип), кожна з яких «живе» в своєму ритмі. Федотова коса по праву вважається молодіжним центром селища. Поселившись тут, навіть не буде необхідності відправлятися в центр. На Федотці є аквапарк, дельфінарій, школи віндсерфінгу і кайтингу, атмосферний кінний театр «Кирилівська Січ», кафе і бари. А з настанням вечора: з кожного куточка чути музику - відпочинок можна продовжувати.


Але на Федотової косі можна організувати і сімейний відпочинок: чим далі вглиб коси, тим менше людей і інфраструктурних об'єктів. Також при бажанні можна відвідати заповідний куточок - Бірючий острів, відомий своїм багатим світом флори і фауни.


Пересип - територія комфортного відпочинку. Тут тихо і спокійно, а велика частина пропозицій житла - пансіонати і міні-готелі. Менше розваг, ніж в самому селищі або на сусідній косі, а також менше завширшки пляж, але і кількість відпочиваючих значно менше.

У центрі Кирилівки є і популярні бюджетні варіанти для відпочинку в приватному секторі і нові готелі, а також велика кількість магазинів, кафе, луна-парк, великий ринок.


Що стосується моря і пляжів, то це поєднання в районі селища - одне з кращих на Азовському узбережжі. Поблизу берега не дуже глибоко, але і не дрібно - купання буде безпечно для дітей і комфортно для дорослих. Піщані пляжі, що розкинулися на десятки метрів уздовж моря, відрізняються чистотою і зручністю підходу до води.

Що ще можна побажати?

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:52 Вівторок 0 84 Покер для новачків: що таке банкролл

Покер — це захоплююча гра, яка вимагає стратегічного мислення і правильного підходу до керування фінансами. Для новачків, які тільки починають свою подорож у світі покеру, важливо зрозуміти, що таке банкролл і як ним ефективно управляти. На інформаційному сайті Worldplayer.com.ua ви знайдете корисні поради та інструменти для новачків. Інформація на сайті https://worldplayer.com.ua/bankroll-menedzhment-dlya-nachinayushhix-igrokov-v-poker допоможе вам почати грати в покер з правильного місця.