23:10 Четвер 0 2 676

Як правильно повертати товар?

29-10-2020, 23:10
В Україні лояльно ставляться до споживачів, у яких виникли труднощі при покупці, хто передумав купувати товар або хоче повернути бракований виріб. Потрібно лише знати алгоритм, як потрібно діяти в ситуації, коли ви хочете повернути товар в магазин.

Повернення товару


Якщо ви купили плаття або новий телевізор, привезли товар додому, і зрозуміли, що він вам зовсім не підходить, його можна повернути. При цьому вам не потрібно нічого пояснювати або доводити, ви зможете отримати гроші в повному розмірі. Повернення товару - це ваше законне право, яке не потрібно пояснювати або доводити, повернули і все.

Не всім продавцям подобається повернення товару без вагомої причини, наприклад, шлюбу або поломки. У деяких випадках ви зіткнетеся з неякісним сервісом: негативною реакцією, обуренням і навіть відмовою приймати товар назад.

У більшості випадків споживач говорить фразу: «згідно із законом ви зобов'язані прийняти назад товар і повернути мені гроші». У 90% випадків покупцеві навіть не доводиться говорити цю фразу, магазин стежить за своїм іміджем, рівнем довіри і відгуками клієнтів.
Однак, в решту 10% випадків вам доведеться запастися аргументами, щоб довести свою правоту в стінах магазину і в поточний момент. Можливо, доведеться поспілкуватися з адміністратором або керуючим магазину. Якщо у вас є цілий неушкоджений товар з чеком, який ви купили не пізніше 14-ти днів тому, товар можна буде повернути.

Які товари не можна повернути?


Є категорія товарів, яка не підлягає поверненню. Наприклад, не можна повернути медикаменти, м'які іграшки, продовольчі товари, предмети гігієни, нижня білизна, друковані видання, ювелірні вироби та інструменти для манікюру.

Якщо ви захочете повернути товар однієї з цих категорій, продавець відмовить вам в такій можливості і за законом буде абсолютно прав.
Цікавтеся правилами і умовами повернення товарів. Купуйте тільки ті товари, які вам дійсно потрібні. Використовуйте свої права і можливості для комфортного шопінгу.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 504 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.