00:41 П'ятниця 0 1 225

Синоптики прогнозують пізню весну в Україні

12-02-2021, 00:41

Попередні розрахунки синоптиків свідчать про те, що весна в Україні у цьому році буде пізньою. Значне потепління очікується у середині березня.

Про це в коментарі РБК-Україна сказала заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.


"Весна неодмінно буде. Десь у березні. Скоріше за все, до середини березня, може, вже поверне на весну", - сказала вона.


Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, антициклон принесе в Україну сильне похолодання. Найсильніші морози очікуються 15-18 лютого, коли нічна температура впаде до 18-24 градусів, на півночі до 26-27 градусів морозу. Попередні розрахунки не виключають потепління до нуля градусів близько 20 лютого. Водночас найбільш точний прогноз можливий лише за дві-три доби до конкретної дати, максимум - за п'ять діб.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 16:58 Середа 0 193 Изменения в законодательстве об ОСАГО: что нужно знать автовладельцам В условиях постоянных изменений в автомобильном законодательстве для каждого автовладельца важно быть в курсе последних изменений в сфере обязательного страхования гражданско-правовой ответственности перед третьими лицами (ОСАГО).  Эти изменения могут повлиять на права, обязанности и финансы водителей по всей стране. Green Travel, провайдер интернет-страхования, предлагает исчерпывающую информацию и помощь, которая поможет вам справиться с этими изменениями. Подробнее тут https://greentravel.ua/calc/osago/