Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Зеленский рад, что США поддерживают Украину в вопросе «Северного потока-2»
22:12 Четвер 0 3 875

Зеленский рад, что США поддерживают Украину в вопросе «Северного потока-2»

6-05-2021, 22:12
Президент Украины Владимир Зеленский отметил единство позиций Украины и США по вопросу строительства газопровода «Северный поток-2». Об этом он сообщил во время совместной с государственным секретарем Соединенных Штатов Америки Энтони Блинкеном пресс-конференции в Киеве.

«Мы обсудили вопросы не только оккупации наших территории, незаконной аннексии Крыма со стороны Российской Федерации, мы говорили о вопросе „Северного потока-2“, это для Украины очень чувствительный вопрос», — заявил он.


По словам Зеленского, по этому вопросу есть разные позиции в Европе.


«Но в этом вопросе мы едины с США. Я очень благодарен за эту поддержку, за такую мощную санкционную политику», — добавил президент.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 93 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 140 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.