Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Медицина » Кабмин анонсировал переход части Украины в «зеленую» зону карантина
00:00 Вівторок 0 3 334

Кабмин анонсировал переход части Украины в «зеленую» зону карантина

18-05-2021, 00:00
В ближайшее время часть областей Украины может перейти в «зеленую» зону карантина. Об этом сообщил премьер-министр Денис Шмыгаль в ходе совещания у президента Украины Владимира Зеленского.

По словам главы правительства, сегодня в Украине 243 тысячи активных больных по сравнению с 420 тысячами на пике эпидемии. Шмыгаль отмечает:


«Почти все области сейчас находятся в „желтой“ зоне. Черкасская область — единственная в „оранжевой“ зоне по коэффициенту выявления случаев инфицирования. Также есть часть областей, которые могут перейти на „зеленый“ уровень эпидемической опасности».

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Медицина 18:42 Четвер 0 616 Медичне страхування іноземців в Україні для отримання посвідки Давайте спочатку розберемось що собою являє медичне страхування іноземців в Україні. Медичне страхування нерезидентів — це один з видів добровільного особистого страхування, що дає можливість отримати грошову компенсацію від страхової компанії, за отримані медичні послуги, у разі захворювання або нещасного випадку. Такими витратами можуть бути: оплата карети швидкої допомоги, стаціонарне лікування, необхідні діагностичні процедури, закупівля медикаментів, тощо. Відшкодування витрат проводиться в рамках обраної програми страхування, та виключно на базі державних та відомчих лікувальних закладів.