Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Європі » Росія розхитує європейську структуру безпеки - Головнокомандувач Швеції
19:04 Вівторок 0 23 022

Росія розхитує європейську структуру безпеки - Головнокомандувач Швеції

6-07-2021, 19:04
В Європі 23 022 0
Головнокомандувач Збройних сил Швеції генерал Пер Мікаель Біден заявив, що Російська Федерація поступово розхитує європейську структуру безпеки. В контексті цього генерал не виключив і потенційних сценаріїв військової і гібридної агресії з боку РФ проти Швеції.
Генерал Біден також навів приклади гібридної військової агресії Російської Федерації проти України на сході, а також військову операцію по захопленню і окупації кримського півострова. За словами Бідена, ці приклади яскраво демонструють, наскільки далеко Російська Федерація може зайти, щоб реалізувати свої політичні цілі.

У зв'язку з цим Біден закликав уряд Швеції збільшити бюджет на розвиток армії і зміцнення оборони, а також посилити наступальні засоби боротьби в сфері кібербезпеки, щоб бути в змозі впливати на супротивника.

Військова розвідка і служба безпеки Швеції солідарні з думкою генерала Бідена, однак, на їхню думку, найбільш ймовірні сценарії нападу на Швецію з боку РФ будуть мати виключно гібридний характер.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Європі 11:32 Неділя 0 25 756 ЕС продлил антироссийские санкции за нарушение территориальной целостности Украины Европейский Союз продлил еще на шесть месяцев действие санкций против России за нарушение территориальной целостности Украины. Об этом говорится на сайте Совета Европы.