Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Програма для автоматичного обзвону клієнтів та боржників: який софт краще вибрати?
14:14 Середа 0 2 532

Програма для автоматичного обзвону клієнтів та боржників: який софт краще вибрати?

29-12-2021, 14:14
Хотіли б автоматизувати дзвінки клієнтам та боржникам? В 2022-му році не обов'язково використовувати працівників для цієї задачі. Достатньо 2-3 фахівців, які записуватимуть скрипти розмови, оновлюватимуть інформацію, налаштовуватимуть бази обдзвону та виконуватимуть інші завдання.
Виберіть надійний, швидкий у роботі софт, який впорається з поставленими завданнями, зробить роботу точно та якісно. На ринку представлено кілька продуктів для цих завдань, порівняйте опції, ціни, потужність (кількість дзвінків за хвилину) та інші параметри для вибору найкращого софту.

Автоматичний обдзвон


Щоб регулярно займатися автоматичним обдзвоненням клієнтів та боржників, виберіть програму VoIPTime call центр. Перейдіть за посиланням https://www.voiptime.net/uk/programma-obzvona-klientov.html на офіційний сайт творців продукту, та детальніше ознайомтеся з характеристиками.

Якщо ви вперше стикаєтеся з подібними програмами, поцікавтеся функціоналом, конкретними завданнями та вартістю. На сайті детально описана інформація про готове рішення для вашої компанії. Також ви можете отримати додаткову консультацію, допомогу та рекомендації щодо використання софту від творців – програмістів компанії VoIPTime.

Вибирайте готове рішення для бізнесу, створюйте скрипти оповіщення клієнтів та боржників. Якщо раптом виникнуть питання, захочете уточнити корисну та актуальну інформацію щодо запуску програми для вашого бізнесу та особливостей налаштування, звертайтеся безпосередньо до фахівців компанії.

Основні параметри програми VoIPTime:
• обдзвон клієнтів та боржників;
• автоматичне оброблення невдалих дзвінків;
• автоматизація інших процесів у роботі кол-центру.

Якщо вас цікавила автоматизація та прискорення робочих процесів колл-центру, скористайтесь вигідною пропозицією щодо купівлі та встановлення комерційного софту. Одна програма вирішить великий обсяг завдань та рутинної роботи, на яку відволікалися оператори. Натомість вони зможуть прийняти більше дзвінків, надати більш точну інформацію з питань.

Вибирайте послуги професіоналів, цікавтеся цінами та іншою актуальною інформацією за найвигіднішою ціною.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 19:24 Четвер 0 121 Освіта в Польщі для іноземців: переваги польських університетів

Польща приваблює все більше українських абітурієнтів, які шукають вищу освіту за кордоном. Завдяки своїй відмінній репутації у галузі освіти, доступним вартостям навчання та розміреним студентським життям, Польща стає привабливим напрямком для багатьох молодих людей з України. Міжнародний проект «Освіта без кордонів» створений для допомоги українським студентам у підборі найкращого навчального закладу за кордоном. Якщо Ви мрієте стати частиною європейського наукового суспільства, зверніться до представників компанії та оберіть ВНЗ для себе.