Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Війна в Україні » Новий обмін полоненими з РФ: до України повернулися 20 захисників України
10:21 П'ятниця 0 5 509

Новий обмін полоненими з РФ: до України повернулися 20 захисників України

14-10-2022, 10:21

З російського полону повернули 14 воїнів ЗСУ, 4 бійці територіальної оборони, один службовець Нацгвардії та один військовий з Військово-морських сил. Декого з них звільнили з колонії в Оленівці Донецької області.


Україні вдалося повернути із полону 20 українських військовослужбовців. Є люди, яких утримували у колонії в Оленівці Донецької області, а також на території окупованих Запорізької та Херсонської областей. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Хлопці зараз проходять медичний огляд, всі щасливі бути на рідній землі. На них дуже чекали вдома. Часто це дружини та батьки, а на багатьох чекають діти", - поділився Єрмак.

 

Джерело: Vin.vn.ua

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Війна в Україні 21:34 Вівторок 0 836 У Мінсоцполітики назвали головну умову припинення виплати пенсій пенсіонерам з числа ВПО Виплати на картку пенсіонерам припиняються у тому випадку, якщо протягом 6 місяців людина не користується своєю банківською карткою та на ній немає руху коштів. Про це заявила прес-служба Мінсоцполітики.