15:29 П'ятниця 0 1 319

Побутова техніка KitchenAid зробить життя простішим

25-11-2022, 15:29
Багато хто замислюється над подарунком на свято для рідної людини або для дівчини, яка полюбляє готувати. Для таких випадків ідеально підійде продукція від компанії KitchenAid, до того ж вона офіційно продається в Україні.

 Всі вироби, представлені для продажу в каталозі, сертифіковані та відповідають стандартам, що висуваються до техніки та обладнання, на всі товари надається гарантія в декілька років.

KitchenAid - культовий бренд для всіх, хто захоплений кулінарією та кухарським мистецтвом. Ця техніка перетворює процес приготування їжі на справжню насолоду, а будь-яку кухню на кулінарний рай.

Компанія KitchenAid має широкий вибір продукції, а саме:

  • тостери;
  • чайники;
  • кухонні комбайни;
  • кавомашини та кавомолки;
  • комбайни;
  • аксесуари для приладів;
  • блендери;
  • та інше.

Попри такий великий вибір товарів, ви знайдете неодмінно щось для себе. 

Чайник та тостер на кухні як витвір мистецтва 

Чайники KitchenAid в Україні - це втілення краси, стилю та продуманої функціональності. Маючи бездоганну столітню історію випуску досконалої кухонної техніки, компанія KitchenAid зробила свої електрочайники бажаними у всьому світі. До того ж компанія сміливо дає гарантію на свої електричні чайники від 2 до 3 років, що є великою перевагою серед інших брендів на ринку. Крім цього, в лінійці представлені різноманітні кольори, що дає варіанти для вибору. Придбавши чайник цікавого кольору, він стане прикрасою для вашого дому. Всі чайники оснащені регулювання температури нагрівання води від 50 ° C до 100 °C, що дуже радує всіх любителів заварити чай за всіма правилами.

Серед представленого асортименту, слід звернути увагу на тостери, Класичні форми, сучасний дизайн, надійність, функціональність та довговічність. Все це про тостери компанії KitchenAid – беззаперечного лідера у виробництві кухонної техніки. Тостери цієї американської компанії чудово вписуються в класичний та сучасний стилі інтер'єру. Ваш ранок стане набагато приємнішим, коли ви зможете снідати хрусткими тостами. Причому на виготовлення цих кулінарних міні шедеврів вам знадобляться лічені хвилини.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 15:39 Понеділок 0 50 Захист вашого майна під час переїзду: поради від УРА! Переїзд

Запланували переїзд, але не знаєте як вберегти речі від подряпин, сколів та інших механічних пошкоджень? Зберегти початковий стан майна, навіть габаритного, можливо й для цього необхідно заздалегідь подбати про його захист. Зробити це вдасться одразу 2 способами: використовуючи професійні засоби для надійної упаковки або довірити цю задачу спеціалістам мувінгової компанії “УРА! Переїзд” —  ознайомитися з її послугами можна за посиланням https://urapereyizd.com.ua/.