13:32 Вівторок 0 1 696

Колекція електричних камінів ArtiFlame

29-09-2020, 13:32
Створити затишок у домі — першочергове завдання будь-якого власника. Електричні каміни нещодавно з’явилися на українському ринку, але вже встигли завоювати багато прихильників. Їх встановлюють у квартирах та приватних будинках. Компанія ArtiFlame — один з кращих виробників подібної продукції, який об’єднує у своїх виробах стильний зовнішній вигляд та чудову функціональність. У його асортименті ви знайдете вбудовані та підлогові моделі електрокамінів. Рекомендуємо відвідати сайт https://artiflame.in.ua/ підприємства і побачити цю красу на власнооч.

Вбудовані та підлогові каміни для дому

Одна з ключових переваг електричних камінів полягає у тому, що їх можна встановлювати практично у будь-якому приміщенні. Вони не потребують створення особливих умов і максимально безпечні. Компанія ArtiFlame виготовляє для своїх клієнтів два види електрокамінів: вбудовані та підлогові. У кожного варіанту є свої характерні риски. Наприклад, перші можуть похвалитися:

  • мінімальним простіром, який займає корпус обладнання;

  • дивовижним дизайном, реалістично імітуючим класичний камін;

  • високою надійністю конструкції зі скла та металу.

Підлогові моделі електричних камінів ArtiFlame, на відміну від вбудованих, не вимагають підготовки додаткового місця у стіні чи меблях. Вони одразу готові до експлуатації. Якщо ви захочете перенести пристрій в іншу кімнату, це дуже легко організувати. Підлогові електричні каміни нерідко використовують на вечірках та урочистих заходах. Вони ефектно виглядають у святковому інтер’єрі, і при необхідності їх не складно прибрати. Колекція ArtiFlame містить у собі обладнання різних розмірів та потужності. Кожен зможе підібрати модель відповідни власним потребам, особливостям смаку та фінансовим можливостям.

Електричні каміни ArtiFlame — стильно, затишно, безпечно

Підлогові та вбудовані електричні каміни ArtiFlame мають багато спільних переваг:

  • привабливий та сучасний дизайн;

  • легкість встановлення та підключення;

  • зручність керування режимами роботи;

  • безпечність експлуатації, відсутність диму;

  • рівномірне розподілення тепла.


Якщо ви щиро хочете зробити свій дім більш затишним та комфортним, продукція торгової марки ArtiFlame ідеально підходить для цієї мети. Електричні каміни недорого коштують (у кілька разів дешевші за натуральні), але дуже зручні у використанні та невибагливі в обслуговуванні. Загляньте на сайт виробника і переконайтеся у цьому самостійно.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 22:50 Понеділок 0 247 Захватывающий лазертаг в Киеве Лазертаг - это не просто игра, это уникальный способ проникнуть в мир настоящих приключений, где каждый участник становится героем своей собственной истории. В отличие от традиционного пейнтбола, лазертаг предлагает схожий опыт без боли и грязи, что делает его доступным и приятным для людей всех возрастов и физической подготовки. По ссылке https://ganz-paintball.com/lazertag/ с его ключевыми отличиями ознакомиться очень просто, как и получить информацию по стоимости, игровым возможностям и прочим нюансам.