Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Адвокат по господарським справам, послуги юриста
16:44 Субота 0 4 352

Адвокат по господарським справам, послуги юриста

18-02-2023, 16:44

Спори та цивільні ділові позови є звичайним явищем у бізнесовому світі. Вони вимагають негайного судового позову, щоб зменшити фінансовий ризик для вас і ваших інтересів. Окрім того, що вони дорогі, виснажливі та забирають багато часу, то звернення до адвоката для бізнесу на сайті адвоката найбільш зважене рішення.

Компетенція юристів з комерційних спорів, які мають досвід у цій сфері

Малик Олександр Володимирович досвідчений адвокат, який напрацював велику клієнтську базу, яка лишила десятки схвальних відгуків про співпрацю. В його професійну компетенцію входить все, починаючи від суперечок щодо самих контрактів, антимонопольних позовів, шахрайства, трудових спорів щодо інтелектуальної власності тощо.

Крім того, він працює в різних секторах і галузях економіки, враховуючи, що кожна зі сфер представляє індивідуальні виклики. Як досвідчений адвокат по господарським справам, він адаптує послуги на сайті юриста відповідно до потреб клієнтів. Крім того, метою роботи є також створення стратегії переговорів, які оцінюють економічні наслідки судового процесу.

Тому, якщо вам потрібно подати позов проти когось або захистити свій бізнес від позову в комерційному спорі, Малик О.В. може допомогти. Провідна команда бізнес-юристів представлятиме ваші інтереси, незважаючи на складність справи.

Альтернативні методи вирішення спорів (ADR)

Альтернативне вирішення спорів (ADR) замінює звичайні судові врегулювання. Юристи використовують різні способи підписання угод у позасудовому порядку. Таким чином ми вирішуємо суперечки ефективно та швидко.

Такий варіант вирішення суперечок зменшує час на їх вирішення, тому що підштовхує сторони підписати мирову угоду в позасудовому порядку.

Поширені типи ADR включають:

  1. Переговори.

Переговори – це найпростіший спосіб вирішення спорів. Обидві сторони зустрічаються один або кілька разів, щоб знайти спосіб вирішення економічних суперечок. Це вигідно для підприємств, які хочуть мати контроль над кінцевим рішенням.

  1. Посередництво.

Медіація передбачає залучення ліцензованого медіатора. Тут юридичні представники (наприклад, юристи з ділових спорів і розбіжностей) представляють свої аргументи. Остаточне рішення приймає призначений медіатор.

  1. Арбітраж.

Порівняно з іншими видами ADR, арбітраж є більш формальним способом досягнення позасудового врегулювання. Сторони призначають арбітра для прийняття рішення на підставі заяв і доказів, поданих обома сторонами. Після цього рефері оцінює ситуацію перед тим, як прийняти остаточне рішення.

Договір про банкрутство та ліквідацію

Спори про ліквідацію неплатоспроможності можуть виникнути, коли компанія заборгувала своїм субпідрядникам гроші. У справах про банкрутство боржники продають свої активи та підприємства, щоб погасити свої зобов’язання, тому посередництво адвоката по господарським справам обов’язкове.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив