Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Економіка » Як купити деревину на аукціонах Української універсальної біржі?
14:00 Субота 0 5 564

Як купити деревину на аукціонах Української універсальної біржі?

25-02-2023, 14:00

Сьогодні в Україні існує достатньо лісозаготівельних підприємств, у тому числі лісгоспи, які реалізують деревину різних порід та в різному стані – оброблену та необроблену. Вже протягом року, відповідно до законодавчих вимог, деревина реалізується на електронному аукціону лише через ліцензовані товарні біржі, таку як «Українська універсальна біржа», яка є офіційним майданчиком ДП «Прозорро.Продажі».


Електронний аукціон - це інструмент за купівель, який використовує веб-програмне забезпечення, щоб дозволити потенційним постачальникам конкурувати онлайн у режимі реального часу за ціни на товари чи послуги, що продаються на аукціоні.


Як купити деревину на онлайн-аукціонах ТОВ “Українська універсальна біржа”?


Фінансовий ринок деревини можна розділити на різні категорії, пов'язані з його функціонуванням. Ринки класифікуються за:

  • типом фінансових інструментів;

  • організацією, що пропонує фінансові інструменти;

  • доступністю пропонованих інструментів;

  • і датою розрахунків по угоді. До останнього відноситься ринок SPOT, який ще називають спотовим ринком.

Слово SPOT в перекладі з англійської означає на місці. Ви також можете зустріти термін spot наступного, тобто протягом двох днів.

SPOT - це термін, який зазвичай використовується на міжбанківському ринку. У визначенні ринку SPOT зазначено, що це тип фінансового ринку, який класифікується за часовим горизонтом. Це означає, що на готівковому ринку операції виконуються миттєво. На спотовому ринку фінансові інструменти надсилаються безпосередньо покупцеві після здійснення спотової операції.


Для участі в аукціоні на «Український універсальній біржі» необхідно зареєструватися та отримати акредитацію, що дозволяє придбати статус – учасник Біржі. Процес реєстрації на біржі дуже простий:

  1. Заповнити Анкету на сайті та завантажити вказані документи;

  2. Отримати логін і пароль для входу во власний кабінет;

  3. Дочекатися рішення Наглядової ради, через електронне повідомлення, о наданні в оренду біржового місця;

  4. Отримайте пакет документів – договір, для підпису;

  5. Повернути підписаний договір до ТОВ «Українська універсальна біржа».

Для подальшою участі в торгах необхідно мати вільні кошти для інвестицій. Мінімальний депозит для відкриття рахунку 200 000 грн. Це дозволить купить будь яку деревину на вигідних умовах.


Умови купівлі деревини на ТОВ «Українська універсальна біржа»


Якщо ви володієте підприємством по переробки деревини, або виготовляння меблів і маєте потребу у купівлі деревини,  не варто шукати приватні оголошення, проходьте акредитацію на біржі, дізнавайтесь про умови торгів за посиланням https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/kuplyu-derevynu-na-auktsionah-ukrainskoi-universalnoi-birzhi/ та майте можливість придбати деревину за ціною яку виставляють на аукціоні виробники.


Будьте завжди у тренді та дознавайтесь новини Біржи першими. Оформляйте підписку на чат бот ТОВ “Українська універсальна біржа” у Viber і Telegram.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Економіка 08:43 Понеділок 0 1 529 Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання

Магазин Safegas — це ваш надійний партнер у сфері газового обладнання, пропонуючи високоякісні рішення для вашого дому чи бізнесу. Наша компанія відома своєю великою вибором газового устаткування, яке включає в себе все, від газових плит до котлів та систем опалення.