22:12 Понеділок 0 1 295

SAP S/4HANA — це бізнес-пакет наступного покоління

9-11-2020, 22:12
SAP S/4HANA — це бізнес-пакет наступного покоління, розроблений для простої роботи в цифровій економіці, який характеризується спрощенням, значно підвищеною ефективністю та переконливими функціями параметрів планування та моделювання в багатьох звичайних транзакціях. SAP S/4HANA сигналізує про відхід від транзакційної системи, яка записує дані у спрощеному форматі, надаючи кінцевим споживачам активну підтримку прийняття рішень в режимі реального часу на основі даних як із внутрішніх, так і із зовнішніх джерел.

Тривалість впровадження SAP S/4HANA

Надійні емпіричні значення свідчать, що 75% клієнтів, які перенесли свій існуючий SAP Business Suite на найновіший продукт S/4HANA, як перший важливий крок, виконали це протягом п’яти-шести місяців. Це непоганий результат для переходу на нову платформу.

Деякі великі підприємства, обираючи новий продукт, розглядають технологічні інновації як можливість повністю відновити свої ERP-проекти з нуля. За такого підходу замовник залишає свій ІТ проект недоторканим, але застосовує нову технологію для його збагачення та вдосконалення.

Переваги платформи SAP S/4HANA

Продукт нового покоління SAP S/4HANA створений для революційної обчислювальної платформи. У якості корпоративного програмного забезпечення створює цінність для різних галузей з миттєвим розумінням. Окрім того, SAP S/4HANA персоналізує взаємодію з користувачами на будь-якому пристрої та безпосередньо підключається до Big Data, бізнесу та соціальних мереж в режимі реального часу.

  • Клієнти відзначають такі основні переваги платформи SAP S/4HANA:
  • Знаходження цінної та дієвої інформації за їх масовими обсягами даних;
  • Завдяки платформі клієнти отримують новаторські інновації в апаратному та програмному забезпеченні;
  • Прискорення бізнес-процесів за допомогою швидкого аналізу та звітності;
  • Винайдення нової бізнес-моделі та процесів;
  • Зниження загальної вартості володіння за рахунок меншої кількості обладнання та обслуговування;
  • Під’єднання до людей, пристроїв, систем Big Data та Internet of Things, та ділових мереж у режимі реального часу;
  • Запуск кожного процесу на безпрецедентній швидкості, виключаючи пакетну обробку;
  • Виконання потужної прогнозуючої аналітики та моделювання, використовуючи дані в реальному часі навіть у прямому ефірі під час стратегічних зустрічей;
  • Прискорення прийняття користувача за допомогою інтуїтивно зрозумілого, персоналізованого інтерфейсу для кожного пристрою.

Обираючи інтелектуальну платформу SAP S/4HANA від компанії «Benoy», ви інвестуєте в інноваційний розвиток та безпеку свого бізнесу. Спеціалісти нашої компанії надають всебічну підтримку клієнтам у відношенні впровадження продукту — ми пропонуємо рішення для швидкого розгортання SAP, які дозволяють швидко перейти на платформу S/4HANA.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 14:52 Вівторок 0 91 Покер для новачків: що таке банкролл

Покер — це захоплююча гра, яка вимагає стратегічного мислення і правильного підходу до керування фінансами. Для новачків, які тільки починають свою подорож у світі покеру, важливо зрозуміти, що таке банкролл і як ним ефективно управляти. На інформаційному сайті Worldplayer.com.ua ви знайдете корисні поради та інструменти для новачків. Інформація на сайті https://worldplayer.com.ua/bankroll-menedzhment-dlya-nachinayushhix-igrokov-v-poker допоможе вам почати грати в покер з правильного місця.