Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Подіїї » Винахідливість СБУ не дозволяє росії захистити Кримський міст — розвідка Британії
12:48 Четвер 0 7 399

Винахідливість СБУ не дозволяє росії захистити Кримський міст — розвідка Британії

19-10-2023, 12:48
Подіїї 7 399 0
Дві успішні атаки СБУ на Кримський міст в жовтні 2022 року та липні 2023 року продемонстрували, що росія не здатна захистити цей логістичний об’єкт. Тож він і надалі перебуватиме під загрозою через винахідливість української спецслужби та військових. Про це йдеться у останньому звіті розвідки Міноборони Британії. 

«Хоч міст і повністю функціонує, але його використання залишається обмеженим через заходи, введені після першої української атаки в жовтні 2022 року, оскільки вантажівки та паливо продовжують перевозити поромами. Крім того, захист мосту вимагає від росії постійної концентрації великих сил, які могли б бути розгорнуті в інших місцях», - наголошує розвідка Британії.

Нагадаємо, що СБУ вперше підірвала Кримський міст за допомогою вантажівки з вибухівкою. А вдруге міст атакували унікальні дрони «Морський малюк», які є власною розробкою СБУ. Також морські безпілотники підірвали десантний корабель «Олєнєгорський горняк», танкер «SIG» та ракетний корабель «Самум». А минулого тижня — уразили носій крилатих ракет «Буян» та корабель «Павел Державин».

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Подіїї 21:40 Четвер 0 1 968 «Справа Шила»: нестиковки, «друзі» і вороги

Останніми днями йде багато обговорень «справи Шила», якому НАБУ й САП інкримінують організацію корупційних схем в Укрзалізниці. Пишуть про це багато, але питань виникає ще більше. А відповіді на них не завжди лежать на поверхні.