Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Публікації » Суспільство » Відпочинок в Трускавці: санаторій «Молдова», бутік готель «Рефаель» та інші варіанти для всієї родини
15:03 Понеділок 0 1 812

Відпочинок в Трускавці: санаторій «Молдова», бутік готель «Рефаель» та інші варіанти для всієї родини

23-10-2023, 15:03

Відпочинок на морі є досить популярним видом проведення відпустки. Останнім часом не менш цікавим є відвідування західної частини України. Мальовничі краєвиди Прикарпаття гостинно приймають туристів навіть із-за кордону. Ціни курортів Трускавця є помірними, а в перехідний осінньо-зимовий період можна навіть зекономити на винайманні житла. В місті є безліч санаторіїв, готелів, вілл та котеджів для проживання.

Гостинність санаторію «Молдова»


Одними із популярних куточків Трускавця є санаторно-лікувальні заклади, яких в цьому місці досить багато. В кожному з них спеціалізуються на певних захворюваннях. Санаторій «Молдова» в Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/sanatoriums/moldova.html пропонує лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, порушення обміну речовин, опорно-рухової системи. Вживання лікувальної мінеральної води позитивно впливає на роботу нирок, печінки, жовчного міхура та інших органів травлення.


Цікавий та корисний відпочинок пропонує цей санаторій. В лікувальному корпусі є лабораторія та інші діагностичні послуги. Серед інших подібних закладів цей виділяється наявністю СПА центра Молдова в Трускавці. Тут надають косметичні та оздоровчі процедури. Сауна та басейн доступні для всіх клієнтів санаторію. Для любителів різноманітності тут також є екскурсійне бюро. Поїздки організовуються не лише по території міста, але і по інших цікавих куточках Львівської області та Карпат.


Харчування в санаторії надається згідно з дієтичними рекомендаціями лікарів. Здебільшого тут готують страви української та молдовської кухні. Основним принципом приготування є дотримання рекомендацій дієтологів по правильному приготуванню страв.


Проживання на курорті в готелі


Якщо основна ціль поїздки – це туризм, то житло можна обрати і без лікувального спрямування. Чудовим варіантом є Рефаель бутік готель https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/hotels/refael.html. Чудова атмосфера старовини оточує відвідувачів ще з порогу. Старовинний особняк відремонтований за сучасними стандартами, але зовні він все-таки зберігає вигляд пам’ятки архітектури.


Зручне розташування в центрі міста робить «Рефаель» досить зручним та комфортним для відвідувачів. Поряд розташований Мед-палас та центральний бювет мінеральних вод. На території облаштоване місце для відпочинку з мангалом та столиками. Номери оздоблені всім необхідним для комфортного проживання. Харчуватися можна в самому готелі або за його межами.


Трускавець – альтернатива відпочинку на морі з дітьми


Досить часто планування сімейного відпочинку зводиться до того, що частина родини хоче купатися на морі, а іншим комфортно в обіймах гір та мальовничої природи Карпат. Санаторії Трускавця з басейном можуть стати чудовою альтернативою в такому випадку. Діти можуть купатися, а дорослі вдало поєднають відпочинок з лікуванням.


Деякі готелі та санаторії мають на своїй території облаштовані дитячі майданчики. Деякі заклади навіть пропонують нагляд за дітьми, доки дорослі відвідують лікувальні процедури. Пізнавальні потреби дітей можна задовольнити різноманітними екскурсіями. Підліткам буде цікаво піднятися в гори, а взимку тут ще можна покататися на лижах. Близькість гір робить курорт більш універсальним, хоча крім гірських розваг, достатньо і прогулянок по самому місту.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Суспільство 06:28 Четвер 0 228 Что делать, если сломалась кофемашина?

Если ваша любимая кофемашина неожиданно перестала работать, не спешите расстраиваться и брать кредит на покупку новой кухонной техники. Есть кофемашина ремонт, который поможет восстановить ваше устройство и вернуть утренний аромат кофе в ваш дом.