Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Війна в Україні » Зеленський дав указ створити у Силах оборони окремий рід сил
22:01 Вівторок 0 936

Зеленський дав указ створити у Силах оборони окремий рід сил

6-02-2024, 22:01
Про це Зеленський заявив у своєму вечірньому відеозверненні.
"Щойно підписав указ, який починає створення в наших Силах оборони окремого роду сил – Сил безпілотних систем. І це не питання майбутнього – це те, що має дати цілком конкретний результат найближчим часом. Цей рік має стати вирішальним за багатьма аспектами".

Наразі список завдань чіткий: спеціальні штатні посади під роботу з дронами, спеціальні підрозділи, ефективне тренування, систематизація досвіду, постійне масштабування виробництв та залучення найкращих ідей, найкращих фахівців у цю сферу. Це завдання і для армії, і для Міністерства оборони та уряду загалом. І щоб дати необхідну координацію в силах оборони, забезпечити належний рівень планування та якість логістики, у структурі Збройних Сил будуть створені Сили безпілотних систем. Відповідні пропозиції буде внесено на розгляд РНБО, заявив він.

Продовжуємо перезавантаження державної системи – тих її елементів, які потрібні для того, щоб Україна досягла своєї мети, додав Зеленський.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив