Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Україна перейшла від наступальних дій до ведення оборонної операції
21:40 Вівторок 0 1 064

Україна перейшла від наступальних дій до ведення оборонної операції

13-02-2024, 21:40
--- 1 064 0
Про це заявив Сирський в інтерв'ю ZDF.
"Мета – виснажити сили противника, завдати йому максимальних втрат, використовуючи зміцнення, переваги у технічному плані, у плані використання безпілотної авіації, засобів РЕБ, зміст підготовлених рубежів оборони"

"Ми повинні закінчити війну виходом на кордони. Інший варіант не розглядається та іншого виходу немає", додав він.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
12:33 Середа 0 433 Автоматизація ресторанного бізнесу У сучасному світі технології відіграють важливу роль у всіх сферах діяльності, і ресторанний бізнес не є виключенням. Автоматизація ресторанного бізнесу — це інноваційний підхід, що дозволяє оптимізувати роботу закладу, підвищити ефективність обслуговування клієнтів та знизити операційні витрати. Система SkyService POS пропонує комплексні рішення для автоматизації, що включають управління замовленнями, обліком товарів, фінансами та багато іншого. Використання таких технологій дозволяє рестораторам зосередитись на головному — забезпеченні високого рівня обслуговування та якості страв.
--- 00:40 Вівторок 0 1 166 Покращити шкільну успішність якнайшвидше: головне - поставити мету! Вчитися в школі комусь цікаво та захопливо, а комусь - нудно та складно. І це насправді не завжди залежить від того, чи має школярик здібности до тої або іншої дисципліни. Бо іноді буває так, що певний предмет дається дитині складно через недостатньо цікаві завдання, наявність прогалин у знаннях, або навіть непрості обставини у родині.