14:50 Вівторок 0 920

Дизайн будинку в сучасному стилі

19-03-2024, 14:50
Втомились від старої класики, химерного бароко чи вигадливого провансу? Мрієте про простір, де панує легка атмосфера, де немає місця зайвим деталям, а кожен елемент має чітку функцію? Тоді вам припаде до душі сучасний стиль. Спеціалісти студії дизайну Soprano розповіли про особливості сучасного стилю та принципи його створення. 

IGE5NOdxQ1-tmCH5jPwY8aRnC6s_sHZw2IbRpQILx7tAEEuBZZIfLqMO4n39z8dCtuQQjnhUJ8s2LjugbPWy8FEkupTAG4XObYe0oXsERpDYP1Ep_xQuH-KTxywiFbMlxzl--iumAeseYGU0t9thSXk

Основні характеристики сучасного стилю в інтер'єрі

Уявіть собі просторий дім, залитий природним світлом, що ллється з панорамних вікон. Стіни та підлога витримані в нейтральних тонах, створюючи відчуття легкості та свободи. Лаконічні меблі з чіткими лініями не захаращують простір, а підкреслюють функціональність. Вбудована техніка органічно вписується в інтер'єр, не привертаючи зайвої уваги. А декілька яскравих акцентів – стильна картина, оригінальний вазон або дизайнерський світильник – додають родзинку та роблять атмосферу по-справжньому затишною.

Тож дизайнери студії Сопрано виділяють такі характерні параметри сучасного стилю:

  • простота, в інтер'єрі не має бути нічого зайвого, лише чіткі лінії та мінімум декору;
  • практичність, кожен предмет інтер'єру виконує свою чітку функцію;
  • максимальне використання природного світла, для стилю характерні великі вікна;
  • вільне планування, в сучасному стилі немає місця перегородкам, отже в будинку повинне бути відкрите планування;
  • вбудована техніка, приховайте все що можливо від очей, не порушуйте гармонію. 

Головна особливість — не перевантажений простір. 

Принципи створення інтер'єру в сучасному стилі

Щоб ваше житло відповідало загальноприйнятому розумінню сучасного стилю, зверніть увагу на:

  • Планування простору. Зонуйте кімнату, використовуючи багатофункціональні меблі та напівпрозорі перегородки. Відмовтеся від стін та важких конструкцій. 
  • Меблі. Сучасний стиль диктує свої правила. Тож в ньому є місце лаконічному дизайну з якісних матеріалів. Такі меблі підкреслять функціональність та стиль Не бійтеся експериментувати, модульні меблі, трансформери, дивани з незвичайними механізмами – сучасний дизайн пропонує безліч цікавих рішень.
  • Освітлення. Використовуйте багаторівневе освітлення, поєднайте люстри, точкові світильники, бра та настільні лампи – все це допоможе вам створити гармонійну атмосферу.
  • Декор та аксесуари. Відмовтеся від дрібних деталей, робіть акцент на фактури та текстури.

Сучасний стиль – це не лише модний тренд, але й комфортне, практичне та естетичне рішення для вашого дому. 

Чи можна оформити дім в сучасному стилі самостійно

Насправді можливо все, але якщо у вас немає досвіду, то краще звертайтеся до дизайн-студії Soprano. Фахівці створять для вас унікальний дизайн-проект, підберуть якісні меблі та оздоблення. При цьому ще до початку робіт вам запропонують макет майбутнього ремонту в 3D. Ви можете пропонувати своє бачення, яке спеціалісти грамотно впишуть в дизайн інтер'єру. При цьому спеціалісти допоможуть уникнути помилок на етапі проектування, тож так ви ще й заощадите. 





 

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 39 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 88 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.