Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » Путин не собирается освобождать украинских политзаключенных
18:15 Понеділок 1 590

Путин не собирается освобождать украинских политзаключенных

30-07-2018, 18:15
Она уверена, что Путин не собирается освобождать украинских политзаключенных.
Ирина Геращенко уверена, что план Путина состоит в том, чтобы отпустить узников под предстоящие президентские выборы. Только отдадут их прокремлевским кандидатам, говорит Геращенко. И сделают это для того, чтобы показать народу, что эти люди якобы умеют договариваться. Так же она сказала о том, что возможно представителей ОРДЛО заставят вести переговоры с этими же представителями.

То есть, к сожалению, судьбы людей используются очень цинично и грязно для торга. Тема важная и актуальная для общества, и Кремль будет ее разыгрывать по полной", – написала Геращенко.


Также Геращенко напомнила о предложении обменять 36 россиян на украинцев, но российская сторона никак не отреагировала на это предложение.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
1 комментарий
Кость
Додав Кость
31 липня 2018 10:36
Не треба скавуліти, а треба в'язати тут рашистів і їхніх прихвостнів. Он у кривославної суки Новінського в охороні каліровані фсбешники як і в інших кремлядських агентів впливу, а в монастирях МП на охороні взводи грушників - при затриманні половину перестріляти, половину на обмін. Тоді кацядрили гебняві по-іншому заспівають, бо за природою вони сцикливі, хоробрі тільки коли відчувають безкарність, а після невеликого "мочілова" у московської гебні відразу виникне кадровий голод.
В Україні 13:22 Вівторок 0 12 188 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.