10:13 Вівторок 0 594

Украинцам советуют не посещать Бразилию

31-07-2018, 10:13
С таким заявлением выступил МИД Украины.
Воздержаться от поездок в Бразилию советуют из-за вспышки менингококковой инфекции. Эпидемия больше всего распространилась в столице республики - городе Бразилиа.

По данным бразильского министерства здравоохранения, с начала года было зафиксировано более 500 случаев инфицирования людей - 6 из них закончились летальным исходом.

Тем украинцам, которые же все таки решились на поездку или уже находятся на территории Бразильского государства, МИД порекомендовал быть осмотрительными и следовать инструкциям местной власти для предотвращения инфицирования. 

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
16:33 Понеділок 0 8 Три причини завітати в місто Краків

Коли ви плануєте свою наступну подорож, розгляньте можливість скористатися послугою Львів - Краків автобус. Цей маршрут від компанії PREXSELL.com є одним із найзручніших способів дістатися до чарівного Кракова. Дізнайтеся основні причини, чому варто відвідати це історичне місто, а також переваги подорожей автобусом.

Суспільство 23:04 П'ятниця 0 101 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.