10:28 Вівторок 0 546

Создатели Instagram покидают свою компанию

25-09-2018, 10:28

Соучредители популярного сервиса Instagram Систром и Кригер объявили о своем уходе из основанной ими компании.


По информации The New York Times, Кевин Систром и Майк Кригер покинут Instagram. Во всемирно известной соцсети Систром занимал должность главного управляющего, а Кригер — главного технического директора. При этом основатели соцсети, не называют причин своей отставки, говорят только, что «планируют отдохнуть».

Издание пишет, что уход Систрома и Кригера из компании ставит под вопрос будущее Instagram.


В Instagram и владеющей сервисом американской компании Facebook пока никак не комментируют новости об отставке Кевина Систрома и Майка Кригера.

Напомним, Facebook приобрела Instagram в 2012 году. Сумма сделки составила 1 млрд долларов.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
23:04 П'ятниця 0 9 Ціни в будинку престарілих: як вони формуються та що вони включають

Дім престарілих – це особливе місце, де старшому поколінню надаються послуги та забезпечується необхідна допомога і підтримка в їхні золоті роки. Однак, питання про ціни в будинку престарілих залишається актуальним для багатьох родин, які шукають найкращі умови для своїх близьких. Давайте розглянемо, як формуються ціни в будинку престарілих та що вони включають.

Суспільство 14:09 Четвер 0 74 Як цифровізація змінює сільське господарство Навіть у таких традиційних галузях, як сільське господарство, впровадження цифрових технологій стає невід'ємною частиною розвитку бізнесу. З'являються "розумні" теплиці, керовані штучним інтелектом, а аналіз великих даних допомагає прогнозувати посухи та інші природні катаклізми.