Новини, останні новини України та світу сьогодні — Beta.in.ua » Новини » Політика » В Україні » "Нафтогаз" оскаржив в суді зниження ціни на газ для населення
23:16 П'ятниця 0 729

"Нафтогаз" оскаржив в суді зниження ціни на газ для населення

9-08-2019, 23:16
Підприємство поставило під сумнів урядове розпорядження з цього приводу. 
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" подала позов до Окружного адміністративного суду міста Києва щодо зменшення вартості газу для населення. Про надходження такого документу інформує пресслужба суду.


Там повідомляють, що компанія оскаржує урядову постанову щодо розрахунків ціни газу для населення. "Позивач просить суд визнати протиправною та нечинною постанову уряду від 5 червня 2019 року №485 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 р. №293", - інформують в установі юстиції.

Рішення щодо відкриття провадження за адміністративним позовом або відмову в ньому ще не прийняте. Судді розглядають це питання.

Як повідомлялося, у серпні НАК "Нафтогаз України" мусить знизити ціну природного газу для населення на 265 грн за тисячу кубічних метрів. Відповідне доручення дав прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Впродовж трьох місяців ціна на блакитне паливо для українців знизилася із 5 803 до 4 640 грн без ПДВ.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В Україні 13:22 Вівторок 0 11 583 ТОП-5 досягнень Малюка за останні 6 місяців Василь Малюк офіційно став Головою СБУ – сьогодні його призначення підтримала Верховна Рада. Малюк пообіцяв і далі покращувати роботу СБУ, проводити нові спецоперації та зробити максимум для повернення українських територій. Сказав, що єдине, що може запропонувати ворогу – це смерть окупантів.